Welkom bij Kraamzorg LiemersCare

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist

Bij Kraamzorg LiemersCare weten we hoe belangrijk een mooie kraamtijd is. Onze kraamverzorgenden doen er daarom alles aan om die tijd 'tot een feest' te maken. Voor jou én je baby. Want laten we eerlijk zijn, kraamzorg is er voor jullie! Zo herstel je in die tijd niet alleen van de bevalling, maar moeten jij en je kindje elkaar ook leren kennen. En misschien kun je ook bij de verzorging wel wat extra hulp gebruiken.

Een onvergetelijk mooie kraamtijd
De eerste acht à tien dagen word je daarom bij heel veel dagelijkse dingen geholpen en 'wegwijs' gemaakt door één van onze kraamverzorgenden. Ze biedt begeleiding en ondersteuning op de momenten waarop dat nodig is - ook als het om advies of hulp bij het geven van borstvoeding gaat. Door de World Health Organization en Unicef zijn we zelfs onderscheiden met het certificaat 'BorstVoeding', iets waar we natuurlijk trots op zijn. Bij alles wat we doen, hebben we eigenlijk maar één ding voor ogen: jullie gezin een onvergetelijk mooie kraamtijd geven!

Kraamzorg LiemersCare biedt ook Natuurlijke Kraamzorg

Kraamzorg LiemersCare kan u Natuurlijke Kraamzorg bieden. Al onze kraamverzorgenden zijn op de hoogte van de basisprincipes van natuurlijke kraamzorg.  Vanwege de toenemende belangstelling bij zwangeren  voor Natuurlijke Kraamzorg krijgen jaarlijks een groep kraamverzorgenden een uitgebreide verdiepende scholing aangeboden. In zes bijeenkomsten leren deze kraamverzorgenden om natuurlijke benadering te hanteren tijdens het geboorteproces en in de kraamtijd. Door het jaarlijks opleiden van een groep kraamverzorgenden kan Kraamzorg LiemersCare voorzien in de groeiende vraag naar Natuurlijke Kraamzorg. In de Natuurlijke Kraamzorg staat de samenhang tussen lichaam, ziel en geest centraal. De kraamweek verloopt in grote lijnen hetzelfde als bij een gewone kraamweek. De nadruk ligt op rust, regelmaat en harmonie. Het gebruik van natuurlijke middelen in de verzorging van moeder en baby staan centraal even als de aandacht voor de warmte en tastzin.  Uiteraard gaat alles in overleg en worden uw wensen gerespecteerd. Mocht u vragen hebben over Natuurlijke Kraamzorg dan mag u uiteraard contact met ons opnemen.  Kraamzorg LiemersCare, ook voor Natuurlijke Kraamzorg! 


Meer weten?
Op deze site vertellen we je graag meer over kraamzorg, zwangerschap en bevallen en allerlei andere onderwerpen die daar mee te maken hebben. Wil je een afspraak met ons maken, of heb je vragen over kraamzorg, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!