Aanmelden kraamzorg

KraamZorg LiemersCare levert kraamzorg voor álle zorgverzekeraars in Nederland!

 

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist!
Wat fijn dat je je bij ons wilt aanmelden voor kraamzorg! Wij weten hoe belangrijk een mooie kraamtijd is en onze kraamverzorgenden doen er daarom alles aan om die tijd 'tot een feest' te maken.

 

 

 

Aanmelden voor kraamzorg is zo geregeld
Aanmelden kan trouwens heel eenvoudig via onderstaand formulier; wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. Hou er wel rekening mee dat wanneer je je ná de 20ste week van je zwangerschap bij ons aanmeldt, wij niet meer kunnen garanderen dat je alle uren conform het Landelijk Indicatieprotocol krijgt. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om je wel alle uren zorg te leveren. 

 

 

 

          

 

 

 

Omdat wij graag al onze cliënten een bijzondere maar vooral goede kraamtijd willen geven, hebben wij een extern bureau ingeschakeld om onze kwaliteit te toetsen. Hiervoor hebben we jouw medewerking nodig….. Wanneer je je e-mailadres op het aanmeldformulier invult, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een online enquête - natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens en wordt je privacy gewaarborgd. Alvast bedankt voor je medewerking! 

 

 

 

Vergeet je niet jezelf aan te melden bij Moeders voor Moeders. Dit kan via telefoonnummer 0800 022 80 70. 

 

 

 

Aanmelden kraamzorg 1/2