Gratis uitleenservice

Op het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben. Deze producten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Voor het leveren van de producten werkt Kraamzorg LiemersCare samen met Medipoint. Medipoint levert de producten voor de kraamtijd op de gewenste dag (maandag t/m vrijdag) op je huisadres.

 

Let op! Kraamzorg LiemersCare stuurt uw aanvraag door naar Medipoint. Wij hebben geen inzage in de afwikkeling van uw bestelling. U kunt hiervoor contact opnemen met Medipoint via 088 - 10 20 100. 

U krijgt de dag voordat uw bestelling afgeleverd wordt een email van Medipoint met daarop de tijdsindicatie van aflevering. 

Gegevens


Vul je een e-mail adres in, dan ontvang je de dag voor de bezorgdatum een bericht met de verwachte levertijd. Voor vragen, of als je de producten na de bevalling niet meer nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Medipoint, via 088 – 10 20 100. Ga je de producten liever zelf ophalen of terugbrengen? Medipoint heeft winkels en uitleenpunten bij jou in de regio. Kijk voor adressen en openingstijden op www.medipoint.nl.