dinsdag 19 juli 2016

Kraamzorg LiemersCare en Kinderopvang Skar in de toekomst!

Eind juni is er een samenwerkingsovereenkomst tussen Kraamzorg LiemersCare en Kinderopvang Skar getekend door Wim Peters (directeur Kraamzorg LiemersCare) en Frans Lausberg.

Wij verlenen verschillende diensten maar liggen in elkaars verlengde. Ieder is specialist op zijn eigen terrein en werkt vanuit zijn eigen expertise en kracht. Daardoor kunnen we elkaar versterken vanuit onze specifieke deskundigheid.

Ook de kernwaarden komen sterk overeen. Zo staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal.

In beide organisaties werken professionals die goed geschoold zijn.

Wat houdt deze samenwerking nu in?

Nieuwe zwangere Skar-klanten zullen in de communicatie ook op de hoogte worden gebracht van deze samenwerking. Beide organisaties zullen naar elkaars website verwijzen en via emailverkeer elkaar introduceren. Verder kunnen er gezamenlijke Very Important Baby presentaties worden gegeven. De flyers van beide organisaties worden op locaties gelegd. Bij intakegesprekken door Kraamzorg wordt Skar-promotiemateriaal aan de klant overhandigd. Een win-win situaties voor beide organisaties.