maandag 6 november 2017

Zorgmarkt in Zevenaar

Op Prinsjesdag werden de belangrijkste wijzigingen voor de zorgverzekering in 2018 bekend gemaakt. Maar wat verandert er in de basisverzekering? En hoe hoog wordt het eigen risico? Om onder andere deze vragen te beantwoorden organiseert Univé Oost in samenwerking met STMG een Zorgmarkt op vrijdag 10 november. Bezoekers zijn van 14.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom in het gebouw van het voormalige Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Zevenaar.

Bezoekers worden op de hoogte gebracht van komende wijzigingen en ontwikkelingen in de zorg. Naast Univé Oost en STMG zijn er diverse zorgverleners aanwezig. Een fysiotherapeut van Viafysio, Jaap de Leve van Acupunctuur Gezondheidscentrum Lentemorgen, een logopedist van Berndsen en Florian, een orthopedagoog van Zij aan Zij, een diëtiste van Sensire, een kraamverzorgende van Kraamzorg LiemersCare en mantelzorgadviseur beantwoorden ook graag uw zorgvragen. De lokale EHBO-vereniging ontbreekt natuurlijk niet.

Op de Zorgmarkt is er een unieke actie voor zwangere dames. Verloskundigen Zevenaar Rijnwaarden biedt de mogelijkheid, om voor een kleine bijdrage een pretecho te laten maken. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede van het project Steun Ethiopische Vrouwen.

Heeft u vragen over zorgverlening in Nederland? Kom dan naar de Zorgmarkt op 10 november a.s. Deze is voor iedereen vrij toegankelijk.

 

Wanneer? vrijdag 10 november 2017 van 14.00 uur tot 18.00 uur
Waar? voormalige Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Zevenaar