Cliëntenbeoordelingen

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw ervaring over je kraamperiode. Wil je graag je ervaringen delen? Schrijf dan een recensie over je kraamperiode op facebook en/of google of stuur je recensie naar beheerder@liemerscare.nl

Maandelijks verloten wij een zachte knuffel voorzien van naam en geboortedatum van je kindje onder de inzendingen.

 

'Wat fijn dat je er bent!'

'Wat fijn dat je er bent!'

maandag 13 november 2017

'Wat fijn dat je er bent!' Zei ik tegen Melek tussen twee persweeen door. Ik kan me onze eerste ontmoeting met haar heel helder herinneren :) maar pas na de kraamtijd wisten we echt hoe fijn het was met haar! Iedere ochtend telde we de uren af tot ze er weer was, ze zorgde goed voor Sophie, ging als een wervelwind door het huis dat nog nooit zo schoon geweest is, gaf ons vertrouwen dat alles goed zou komen en kon ook nog eens heel lekker koken! Ze is een klein beetje deel geworden van ons pas geboren gezinnetje en we hebben het nog iedere dag wel even over de gezellige, mooie, verdrietige en grappige momenten die we met zijn vieren hebben gehad. Lieve Melek, dankjewel! En hopelijk tot ziens :)

Xxx Eva, Willem en Sophie
Super kraamweek gehad

Super kraamweek gehad

vrijdag 10 november 2017

Super kraamweek gehad door Dionna!
Ze was heel leuk met mijn 2 meiden van 4 en 6 jaar,ze waren helemaal gek van haar en elke dag vonden ze het weer jammer dat ze wegging! Ook zorgde ze goed voor mij en de kleine mannetje Gianni.
Soms was ik een beetje eigenwijs en deed teveel,dan was dionna er om mij terug te roepen en te zeggen dat ik mijn rust moest pakken
Hele lekkere en leuke ontbijtjes gehad,die versierde ze zo leuk!
De eerste paar dagen na de kraamweek was het best lastig dat ze niet meer kwam,want ik was er toch wel een beetje gewent aan geraakt en vond het het erg fijn en gezellig als ze er was!
Dionna je bent een toppertje!

Groetjes Natasja Jaylee Dilayla en Gianni
Goed begeleid met de borstvoeding!

Goed begeleid met de borstvoeding!

donderdag 9 november 2017

We hebben 8 mooie dagen kraamzorg gehad. Goed begeleid met de borstvoeding! Lekkere ontbijtjes op bed. De toetjes tussendoor waren heerlijk! Kon alles vragen en kreeg duidelijke uitleg en hulp. De laatste dag is goed afgesloten en we waren er helemaal alleen klaar voor! Bedankt voor de mooie tijd!

Wendy van Wagensveld
Wij hebben een onvergetelijke kraamtijd gehad

Wij hebben een onvergetelijke kraamtijd gehad

donderdag 2 november 2017

Op 22 oktober is onze dochter Lana in het ziekenhuis ter wereld gekomen. We moesten een nachtje blijven voor observatie. 23 oktober in de ochtend had mijn vriend naar Liemerscare gebeld. Hij kreeg de vraag hoe laat er iemand bij ons moest zijn. Half 12 's ochtends was er afgesproken en inderdaad iets voor half 12 was kraamverzorgster Liesbeth er. Wat een geweldige vrouw! We hebben veel van haar geleerd en heel veel steun aan haar gehad. Ze stond voor ons klaar en liep het even wat minder goed, dan bleef ze zolang nodig was. Hierdoor hebben wij een onvergetelijke kraamtijd gehad. We missen haar niet alleen om haar hulp maar ook om de persoon om wie zij is. Beter hadden wij niet kunnen wensen! Nogmaals bedankt Liesbeth en Liemerscare!

Lisanne Peters
liefdevolle verzorging weer via Liemerscare

liefdevolle verzorging weer via Liemerscare

donderdag 26 oktober 2017

Wat een liefdevolle verzorging weer via Liemerscare en speciaal door de zorg van Elke! �
Na 5 jaar geen baby in huis te hebben gehad heeft ze onze start met Mick heel fijn begeleid en alle 'oh ja momentjes' weer doorgenomen. Grote zus werd er ook goed bij betrokken en goed afspraakjes gemaakt wat wel en niet kan en mag bij de baby. Daarnaast fantastische traktaties gemaakt voor op school, erg leuk!
Elke en Liemerscare bedankt! (Mocht je dit lezen Elke... UNO!

Bianca Nijhof
we konden geen betere hulp krijgen

we konden geen betere hulp krijgen

donderdag 26 oktober 2017

Wat heb ik een fijne kraamtijd gehad door jullie vooral door miriam!
Ze heeft zo goed voor ons gezorgd tijdens de bevalling en erna we hoefde eigenlijk niks te vragen alles ging vanzelf we konden geen betere hulp krijgen voor onze kleine man en voor me dochter en onszelf!

Dankjewel
Miriam En liemerscare

Lianne Jeffrey Van Hoof Henning
klanttevredenheid hoog in het vaandel staat

klanttevredenheid hoog in het vaandel staat

donderdag 26 oktober 2017

Van aanvraag van de kraamzorg tot afsluiten hebben we de zorg van Liemerscare als zeer prettig ervaren.
Een uitgebreide intake thuis waarin helder is besproken wat we konden verwachten en alle ruimte voor vragen.
Na de geboorte van onze zoon kwamen we in de ochtend thuis en stond een half uurtje later kraamverzorgende Manuela op de stoep. Het is een onvergetelijke kraamweek geweest. Zeer goede begeleiding en informatie over de zorg voor onze zoon. Adequaat, duidelijk in communicatie maar ook op momenten op de achtergrond. Een kraamverzorgende die ons in de watten heeft gelegd en van aanpakken weet.
Na dag 2 belde Liemerscare om na te vragen of alles naar wens was. Ook een dag nadat de kraamweek afgesloten is werd even telefonisch navraag gedaan of we tevreden waren en eventueel nog op- of aanmerkingen hadden. Zeer attent, een organisatie waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat!
Ik zou iedereen zo'n fijne kraamweek wensen als wij hebben gehad!
Manuela en Liemerscare, bedankt!!

Linde Miggelbrink-Ammerlaan
 bedankt voor de fijne kraamtijd

bedankt voor de fijne kraamtijd

zondag 15 oktober 2017

Donderdagochtend 5 oktober is onze dochtertje Yara geboren. Gelijk die ochtend kraamhulp gekregen van Stella. Ze heeft ons vanaf het begin af aan uitstekend geholpen met het geven van borstvoeding en de zorg voor moeder en dochter in het algemeen. Stella is erg betrokken en zorgzaam. Nogmaals bedankt voor de fijne kraamtijd.

Dũng Thach
 fijne positieve ervaring

fijne positieve ervaring

woensdag 11 oktober 2017

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met een goede kraamzorg en hulp van Theda, een lieve zorgzame vrouw die het geweldig deed met onze zoon Brenden en heeft ons veel geleerd nogmaals bedankt voor alles en een fijne positieve ervaring met liemerscare

Priscilla Pasman
We missen haar ontzettend

We missen haar ontzettend

dinsdag 10 oktober 2017

Heerlijke kraam week gehad door de lieve kraamverzorgende Brenda!

We missen haar ontzettend, wat heb je veel voor ons betekend & veel gelachen met elkaar!

Jill Rodney Verheij - Blauw
Ik had haar het liefst willen adopteren!

Ik had haar het liefst willen adopteren!

zaterdag 7 oktober 2017

Morgen is het al weer een jaar geleden dat Annemijn is geboren. Wat is het snel gegaan!
De eerste kraamverzorgster was Petra. En wat was ik blij met haar!! Ik had haar het liefst willen adopteren!
Ze was mijn steun en toeverlaat. En niet alleen voor mij, ook voor onze andere dochter en mijn man.

Ik kreeg wegens omstandigheden verlenging van de kraamzorg, maar helaas kon Petra dit niet doen. De dame die ik toen kreeg was in 1 woord verschrikkelijk. Waarom dan toch 5 sterren..... omdat dit meteen werd opgelost! Ik belde huilend naar kantoor en ik werd zo goed geholpen! De volgende dag stond er gelukkig weer een lieve dame. Liemerscare heeft dit super opgelost.
Maar ik ben ze nog het meeste dankbaar voor Petra!!

Mieke van Ooijen
Wat een geweldige, spontane, enthousiaste, professionele en super lieve vrouw is zij!

Wat een geweldige, spontane, enthousiaste, professionele en super lieve vrouw is zij!

zaterdag 7 oktober 2017

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij kraamverzorgster Melissa van Mierlo. Wat een geweldige, spontane, enthousiaste, professionele en super lieve vrouw is zij! Ze heeft ons perfect geholpen met de zorg voor onze lieve dochter Lisa. Maar wat deed Melissa het ook geweldig met onze dochter Sofie van 2.5 jaar. Deze week heerlijk in de watten gelegd met creatieve en heerlijke ontbijtjes op bed maar ook het voorbereiden voor het avond eten was super. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij de perfecte kraamverzorgster gehad hebben!!! Super bedankt lieve Melissa en hopelijk gaan we elkaar nog eens zien.

Hele dikke kus van ons allemaal

Cindy Willemsen
steun bij het geven van borstvoeding

steun bij het geven van borstvoeding

zaterdag 30 september 2017

18-09-17 is ons meisje Liz geboren. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met kraamverzorgster Demi. Een hele lieve meid die ons echt heeft verwend en heel veel geleerd heeft. Ook haar steun bij het geven van borstvoeding, wat soms best pittig was, heeft er voor gezorgd dat dit nu hartstikke goed gaat. Demi was een paar dagen geleden voor het laatst en we missen haar zeker maar zij heeft ons wel het vertrouwen gegeven dat we het zelf kunnen!

Wat ik goed vind van LiemersCare is dat ze na dag 2 bellen om te vragen hoe het gaat en ook na afloop nog een keer bellen om te vragen hoe het gegaan is. Ik zou LiemersCare zeker aan anderen aanbevelen!

Marieke Stoffels - Jansen
Wat hebben wij genoten van onze kraamweek!

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek!

maandag 25 september 2017

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek!

Hiervoor willen wij Heidi Radstaak & Sarah Colenbrander ( stagaire) enorm bedanken!

Wat zijn wij lekker verwend en wat werd er goed voor onze Tess gezorgd!💗

Ik ga de ontbijtjes op bed nog missen😉

De afgelopen dagen zijn we op een lieve, nuchtere en grappige manier klaargestoomd om het helemaal zelf te kunnen en met alle uitleg en adviezen gaat dit zeker goed komen!

Nogmaals: Heidi & Sarah enorm bedankt voor de fijne, goede en lieve zorg en wie weet staat 1 van jullie in de toekomst nog een keer aan ons kraambed!

 

Liefs Mark, Nicole & Tess😘
hotel in eigen huis

hotel in eigen huis

maandag 25 september 2017

Onze kleine meid Fayenne is geboren op 31 augustus, fijn dat er s avonds al kraamzorg was. De daaropvolgende dagen voelden als hotel in eigen huis, met fijne ontbijtjes en gezonde tussendoortjes. Ook de ondersteuning en opstart met ons eerste kleintje beviel prima!

Mireille Meijer - ten Haaf
een Griekse kraamverzorgster

een Griekse kraamverzorgster

woensdag 20 september 2017

Wij hebben vorige week een week lang gebruik gemaakt van de kraamzorg van Liemerscare. De zorg die wij hebben ontvangen was geweldig. Het begon allemaal met de verrassing dat wij een Griekse kraamverzorgster kregen omdat mijn vrouw ook Grieks is en geen Nederlands spreekt. Het was natuurlijk een beetje geluk hebben, want ze was toevallig beschikbaar, wat een geweldig cadeau! Wij zijn onze eerste week echt fijn geholpen en hebben mede dankzij onze geweldige kraamverzorgster Christiana het vertrouwen gekregen om alles alleen verder te doen. Heel bijzonder dat het voelde alsof Christiana eigenlijk al lang een belangrijk en fijn onderdeel van ons gezin was. Wij willen Liemerscare en Christiana Chandrinou echt aanbevelen!

 

Liefs, Efi, Jordy en Fenn
bedankt voor de fijne, goede en lieve zorg

bedankt voor de fijne, goede en lieve zorg

woensdag 20 september 2017

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek!
Hiervoor willen wij Heidi Radstaak & Sarah Colenbrander ( stagaire) enorm bedanken!
Wat zijn we lekker verwend en wat werd er goed voor onze Tess gezorgd!
Ga de ontbijtjes op bed nog missen
De afgelopen dagen zijn wij op een lieve, nuchtere en grappige manier klaargestoomd om het helemaal zelf te kunnen en met alle uitleg en adviezen gaat dit zeker goed komen!
Nogmaals: Heidie & Sarah enorm bedankt voor de fijne, goede en lieve zorg en wie weet staat 1 van jullie in de toekomst nog een keer aan ons kraambed!

Liefs Mark, Nicole en Tess
gewoon jammer als de kraamweek weer voorbij is!

gewoon jammer als de kraamweek weer voorbij is!

dinsdag 19 september 2017

24 augustus is ons vierde kindje, Dazzley, geboren en we hebben vanaf de 25e kraamhulp gehad van Liemerscare. Heerlijk gewoon zulke fijne hulp weer (vierde keer) , gewoon jammer als de kraamweek weer voorbij is! Leuke meiden/vrouwen met de juiste kennis en het hart op de juiste plaats!

Rebecca Heppen-Vos
Een kraamweek om met een goed en fijn gevoel op terug te kijken

Een kraamweek om met een goed en fijn gevoel op terug te kijken

maandag 4 september 2017

Vrijdag 25/08 is onze zoon Tobias geboren wij mochten zondag 27/08 naar huis en daar hebben wij genoten van de kraamweek. Ingrid heeft ons waar nodig goed geholpen en gezorgd dat wij volop konden genieten van ons gezinnetje! Een kraamweek om met een goed en fijn gevoel op terug te kijken.

Laura Poleij
grote zussen diploma

grote zussen diploma

maandag 4 september 2017

Op 26 juli is na een bevalling van 20 uur onze zoon Mayron geboren. Om vier uur in de nacht Liemers Care gebeld met de mededeling dat we zo rond half 5 thuis zouden zijn. Er werd verteld dat rond 5 uur de kraamverzorgster bij ons zou zijn. Inderdaad 10 voor 5 stond Danique bij ons voor de deur.
Na de nodige felicitaties werd mijn vriendin eigenlijk min of meer naar bed gestuurd omdat ze volgens Danique al zo hard gewerkt had.
Nadat dit gebeurd was werd mij duidelijk en zorgvuldig verteld wat voor die nacht de bedoeling was. Doordat ik ook moe was deed ze niet moeilijk als ik iets niet begreep. Ook ik werd na mij bed gestuurd.
Na een korte nacht werd ons verteld wat de bedoeling was omtrent de uit te voeren werkzaamheden. Aangezien we nog een dochter van 8 hebben hebben we aangegeven dat we het ook belangrijk vinden dat Danique haar ook betrekt bij dingen zoals de luier verschonen en de baby in badje doen en de fles geven. Dit vond Danique ook en ze deed dit voortreffelijk. Zelfs zo goed dat ze ook spelletjes deden. Elke morgen stipt om 5 voor 8 was ze bij ons. En als het 5 minuten later was voor ze klaar was deed ze niet moeilijk en maakte het werk af.
De laatste dag werden er natuurlijk de nodige bedankjes en presentjes van onze kant overhandigd aan Danique. Wat ze natuurlijk erg waardeerde. Toen kwam voor janine oosterwegel en mij toch nog iets wat we niet hadden verwacht.
De dochter kreeg van Danique een grote zussen diploma overhandigd. Iets wat wij ontzettend lief en leuk vonden. Wat was het meisje trots. Echt super.
Wij willen Danique nogmaals bedanken voor de goede lieve zorgen die ze ons gegeven heeft.

 

Janine oosterwegel Rocco bosveld Vasana Mayron
bijzonder groot hart voor haar werk

bijzonder groot hart voor haar werk

donderdag 31 augustus 2017

Op 11 augustus is onze dochter Mila Raya geboren. Na 24 uur extra controle in het ziekenhuis mochten we op zaterdagavond naar huis. Telefonisch met liemerscare contact gezocht en ze zouden per direct iemand sturen. Stella kwam bij ons opstarten voor de eerste avond. En verbleef de rest van de week bij ons. Wat een lieverd, met een bijzonder groot hart voor haar werk! We hebben een geweldige week gehad, goede borstvoeding begeleiding en heel veel geleerd. Daarnaast ontzettend verwend met heerlijke ontbijtjes, lunch en tussendoortjes. Bij een volgende zullen we zeker weer om haar vragen! Het was voor ons samen met Stella een week om nooit meer te vergeten.

Ramona van den Berg
jammer dat de week alweer zo snel om is

jammer dat de week alweer zo snel om is

donderdag 31 augustus 2017

24 augustus bevallen van onze zoon jeremy, we hebben Stella plattel hartelijk mogen ontvangen. Hoe huiverig ik was voor kraamzorg, hoe Stella precies in wist te spelen op ons en ons kindje. Zorgzame lieve vrouw en we hebben een hele fijne week gehad. Vind het jammer dat de week alweer zo snel om is.

Natasja Vos
oog voor elke detail

oog voor elke detail

maandag 28 augustus 2017

Wat een fantastische kraamverzorgster  hebben wij gehad. Zij had oog voor elke detail wat betreft de zorg voor mij, mijn zoontje en het huis! Toen het even niet goed ging met de borstvoeding en ik in de stress schoot heeft zij ons zo goed geholpen om het weer op gang te krijgen en mij een luisterend oor te bieden. En nu nog een week later kan ik nog steeds bij haar terecht met elke vraag! Echt een heldin! Heb er geen andere woord voor!

Shabnam Farman
Bedankt voor deze fijne periode!!

Bedankt voor deze fijne periode!!

zondag 27 augustus 2017

Morgen is Anita alweer voor het laatst in ons gezin... wat zal ik haar missen zeg.
Ze heeft mij fantastisch gesteund in het verzorgen van mijn dochter Vanity.
Iedere ochtend begonnen we met een kop koffie en haalde Jarno (mijn man) wat lekkers voor bij de koffie en gingen we eerst lekker kletsen over de avond en nacht ervoor.
We vuurden heel wat vragen op Anita af en iedere keer bracht ze ons weer tot rust en vertelde ze dat we het zo goed doen.
Wat een fijn en gezellig mens is Anita.
Bedankt voor deze fijne periode!!

Vanessa
super hoe ze ons verzorgd heeft

super hoe ze ons verzorgd heeft

vrijdag 25 augustus 2017

Geweldige kraamweek achter de rug dankzij Claudia!! Echt super hoe ze ons verzorgd heeft en met hoeveel liefde ze om ging met onze kleine Aiden!

Wat traantjes gelaten toen ze weg ging .
Hier kijken we met plezier op terug
Bedankt!!

Iris Wuyster
maximaal kunnen genieten van onze kraamtijd

maximaal kunnen genieten van onze kraamtijd

zondag 20 augustus 2017

Onze zoon Aydın is 3 augustus geboren. Zowel de eerste avond bij thuiskomst uit t ziekenhuis als de daaropvolgende dagen stond Sylvia voor ons klaar. Wij, onze kids, maar ook onze (niet bepaald kleine) honden zijn niets tekort gekomen en hebben dankzij Sylvia maximaal kunnen genieten van onze kraamtijd. Nogmaals bedankt!!

Groetjes Femke en Erol
terug kijken op een geweldige tijd

terug kijken op een geweldige tijd

vrijdag 11 augustus 2017

Ik kan terug kijken op een geweldige tijd met Laura van Mullem. Ze heeft het super gedaan met ons zoontje van 2 jaar en 7 weken.
Had niet verwacht dat hij binnen een half uur al bij haar te vinden zou zijn.

Laura van Mullem ik wens je heel veel plezier in je werk ga zo door je doet het geweldig

Christa Wennekes
Als we ooit nog een kind mogen krijgen dan meld ik me zeker weer bij LiemersCare

Als we ooit nog een kind mogen krijgen dan meld ik me zeker weer bij LiemersCare

woensdag 9 augustus 2017

Op 1 augustus is onze Dani geboren om 15.11 uur. Wij mochten rond 19/20 uur naar huis en 's avonds stond er al een kraamhulp op de stoep. Claudia heeft kennis gemaakt en ons alles voor de nacht uitgelegd en daarna nog t/m dinsdag 8 augustus elke dag geweest. Alles super goed uitgelegd. Voor ons liep ze ook niet in de weg, het was echt alsof ze er even bij hoorde. Met alle controles zeggen dat ze voorzichtig doet enz. Erg prettig. Met Dani was ze ook erg leuk. We hebben een gezellige, leerzame en mooie eerste week met Dani gehad dankzij Claudia. Ook de borstvoedingscursus vond ik erg leerzaam. Als we ooit nog een kind mogen krijgen dan meld ik me zeker weer bij LiemersCare.

Lizzy Strabbing - van Heumen
Beide echt hele fijne meiden!

Beide echt hele fijne meiden!

dinsdag 8 augustus 2017

24 juli is onze dochter geboren. Zodra we wisten dat we weg mochten hebben we Liemerscare gebeld en 2 uur later was Anouk bij ons. Ze heeft ons de eerste 1,5 dagen goed op weg geholpen.
De andere dagen is Fabienne bij ons geweest want Anouk had vakantie. Ook zij heeft ons super goed geholpen en hele handige tips gegeven.
Beide echt hele fijne meiden!

Marian Bloemberg-Hetebrij
dankzij haar een heerlijke kraam week gehad

dankzij haar een heerlijke kraam week gehad

dinsdag 8 augustus 2017

Op 23-07-2017 is onze mooie zoon geboren.
Mijn ontsluiting ging eigenlijk zo snel dat we Liemerscare hebben gebeld en die moesten iemand met spoed sturen.
Brenda is toen bij ons geweest die avond helaas duurde het persen te lang waardoor onze zoon als nog in het vruchtwater heeft gepoept en we
met spoed naar het ziekenhuis vervoerd moesten worden. Terwijl wij weg waren heeft brenda hier bij ons de boel op geruimd.
De volgende ochtend mochten we gelukkig weer naar huis. Thuis aan gekomen hebben we weer Liemerscare gebeld met de vraag of brenda weer kon komen
en we hadden geluk dat kon. Ik heb dankzij haar een heerlijke kraam week gehad.

Leonie En Jeffrey
Veel geleerd over de verzorging

Veel geleerd over de verzorging

zondag 6 augustus 2017

Op 25 juli na een supersnelle bevalling Is onze zoon Lucas geboren. We mochten dezelfde avond nog naar huis en binnen een half uur na thuiskomst stond Danielle voor de deur om ons te helpen opstarten. Wat een geweldige kraamhulp Is zij! Zo'n eerste nacht Is even spannend met een pasgeborenen, maar zij gaf ons het vertrouwen dat het allemaal goed ging komen, wat ook het geval was dankzij haar uitleg! De rest van de kraamweek was dankzij haar ook geweldig. Veel geleerd over de verzorging van Lucas, ontbijtjes op bed, fruithapjes en zelfs de hond kreeg de nodige aandacht. � We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!!

Leonie Selhorst-Terhorst
 leerzame en zorgzame kraamweek

leerzame en zorgzame kraamweek

vrijdag 4 augustus 2017

Begin van de nacht van 26 juli is onze zoon Tijn geboren. Door een super snelle bevalling was onze kraam er helaas niet bij. Na een prachtige bevalling thuis heb ik een heerlijke kraamweek gehad vooral mogelijk gemaakt door Ans. Wat een verschrikkelijk mooi, lief en aardig mens. Een heerlijke ontspannen 8 dagen heb ik gehad. Wat vonden wij het allemaal jammer dat zij na 8 dagen afscheid moest nemen. Ook mijn dochter van 3 vraagt of 'Ansie' vandaag nog komt.
Ik heb n fantastische zoon op de wereld mogen zetten en na deze leerzame en zorgzame kraamweek kunnen mijn man, dochter en ik samen Tijn grootbrengen.
Ans en ook liemers care dank jullie wel voor een onvergetelijke week.

Lin Da
beginnen aan ons nieuwe gezinsleven

beginnen aan ons nieuwe gezinsleven

donderdag 3 augustus 2017

Gisteren hebben wij onze laatste kraamzorg dag afgesloten en wat hebben wij het fijn gehad ! Kraamverzorgster Liesje heeft ons erg veel geleerd en geholpen waardoor wij nu met z'n drietjes kunnen beginnen aan ons nieuwe gezinsleven ! Elke ochtend en middag zorgde Liesje dat ik heerlijk te eten kreeg en maakte ze ware fruit spektakels ! Lieve Liesje nogmaals bedankt voor de onvergetelijke kraamtijd !

Liefs Cheryl, Yannick & Quinn.
Verschillende vreugdedansjes gemaakt samen

Verschillende vreugdedansjes gemaakt samen

zaterdag 29 juli 2017

15 juli zijn wij de trotse ouders van Nina geworden. Een klein meisje. Het was voor ons en voor Nina een heftige en pittige week. Nina viel af. Zoals meeste pasgeborene. Maar Nina was al laag in geboortegewicht maar snapte ook nog niet goed hoe ze moest drinken op welke manier dan ook.
Wij hebben intensief moeten voeden. Pittige week voor ons als ouders maar met een goede steun en toeverlaat als kraamverzorgster Petra met veel geduld en liefde voor Nina en ons hebben we uiteindelijk bereikt dat ze aan kwam en uiteindelijk een flesje dronk. Verschillende vreugdedansjes gemaakt samen. We hebben ondanks de stressvolle en intensieve zorg voor Nina een bijzondere week gehad samen met Petra en debora. Debora kwam Petra aflossen na 7 dagen. Petra heeft ons een mooie en liefdevolle week bezorgd en ons echt tussendoor in de watten gelegd samen icm haar harde werken. Debora heeft ons nog 3 dagen laten genieten van onze kraamweek en ons nog fijne tips meegegeven. Kortom wij kijken terug op een bijzondere en fijne week met de kraamverzorgsters van Liemers care.

Nancy Spaargaren
Een kraamtijd zoals wij niet eerder hebben gehad

Een kraamtijd zoals wij niet eerder hebben gehad

donderdag 20 juli 2017

Op 30 juni zijn wij ouders geworden van onze 3e zoon Sieb. Na enkele dagen in het ziekenhuis na een keizersnede, hebben wij heerlijke kraamdagen gehad. Els Jansen zorgde super voor mij, kleine Sieb, maar ook voor papa en de andere jongens. Een kraamtijd zoals wij niet eerder hebben gehad, een aanbeveling waard! Dank Els en Liemers Care!

Renske Van de Kraats
De dagen zijn voorbij gevlogen!!!

De dagen zijn voorbij gevlogen!!!

dinsdag 18 juli 2017

Ik heb geweldige kraamzorg gehad van Tanja. De dagen zijn voorbij gevlogen!!!, lieve Tanja, heel erg bedankt nog voor je fantastische hulp!, we vonden het heel fijn dat je bij ons was!
Heel veel plezier en geluk voor de toekomst.

Liefs, Claudia Rutten en kleine James-Jayson..
een opfris cursus in hoe het ook alweer in elkaar zit

een opfris cursus in hoe het ook alweer in elkaar zit

dinsdag 18 juli 2017

We hebben een geweldige kraamweek gehad 7/07/2017 Is onze kleine man Kyran geboren en zijn die week bij gestaan door Marieke.
We konden geen beter steun krijgen met de kleine man en onze andere zoon Fender van 2/5 . Die was best een beetje verdrietig toen we vertelde dat Marieke de volgende dag niet meer kwam de vraag was waarom. Nou ja omdat ze er maar 1 weekje was. Maar wat een fijne en gezellige week ondanks dat het nummer 2 is is het fijn dat je weer even een opfris cursus te hebben in hoe het ook alweer in elkaar zit. Marieke via deze weg willen wij je nog een keer bedanken voor de Fijne tijd en de gezelligheid die je mee bracht iedere dag.
Dank je wel.

 

Familie Maturan
Ontzettend leuke, goede, fijne en goed verzorgde kraamweek

Ontzettend leuke, goede, fijne en goed verzorgde kraamweek

vrijdag 7 juli 2017

Op donderdag 29 juni 2017 is onze zoon Joep geboren. Na 24u in het ziekenhuis te moeten blijven, gingen we naar huis. Bij thuis komst kregen wij 2uur opstart zorg. Dit was rond half 8 's avonds. Super eerste 2uur waren dit. Als voorkeur hadden wij Esther Damen opgegeven, bij onze zoon Teun van inmiddels 3jaar hebben wij Esther ook als kraamhulp gehad. Wij kijken terug op een ontzettend leuke, goede, fijne en goed verzorgde kraamweek. Ook Teun heeft het heel erg naar zijn zin gehad met Esther. Vooral doordat Esther Teun heel veel erbij betrok. We zijn dan ook dik tevreden en kijken terug op een goede kraamweek.

Simone Derksen Baars
Heel erg bedankt voor de fijne tijd!

Heel erg bedankt voor de fijne tijd!

donderdag 6 juli 2017

Op 22 juni is onze mooie dochter geboren.

Dankzij Liemerscare en hun geweldige kraamverzorgsters heb ik een hele fijne kraamtijd gehad.

Ik heb heel veel gehad aan de goede en handige tips en vond ook dat er erg goed werd meegedacht.

Heel erg bedankt voor de fijne tijd!

Simone Niels
Complimenten

Complimenten

dinsdag 4 juli 2017

Onze tweede jongen is nu ruim een week oud en de kraamzorg is achter de rug. Wat een heerlijke week hebben wij gehad dankzij de hulp en begeleiding van Megan. Ze voelde feilloos aan wanneer ze haar hulp aan moest bieden, de leiding moest nemen of juist een stapje achteruit moest doen. Super!!
Ze had alle aandacht en geduld voor onze extreem betrokken kleuter en gaf mij de tijd om aan te sterken.
Complimenten ook voor jullie kraamboek, waar ik wederom veel tips en trucs uit heb gehaald. Erg compleet en toch goed te lezen.

Liesbeth Bomers
een lot uit de loterij

een lot uit de loterij

donderdag 29 juni 2017

Onze kraamhulp Eva was een lot uit de loterij. Zij heeft onze kraamtijd nog mooier gemaakt dan dat het al was. Super bedankt!

Mark Gijsbers
veel initiatief

veel initiatief

woensdag 28 juni 2017

Een hele fijne kraamweek gehad! Bianca nam veel initiatief en had een goed oog voor het welzijn van mijn baby en mij. Gaf hele bruikbare adviezen en ging ook super met mijn andere twee kinderen om. Voelde mij vertrouwd bij haar en dat heb ik niet snel.

Urs Decal
veel tijd en liefde in ons gezin gestoken

veel tijd en liefde in ons gezin gestoken

zaterdag 24 juni 2017

Afgelopen 13 juni is onze zoon Ezra geboren. Op 15 juni kwam Melek ons met een aantal uurtjes op weg helpen. Dit was erg fijn, maar ze had nog een gezin ernaast en moest weer daar naar toe. En wij hadden nog wat extra uurtjes nodig om te komen waar we nu zijn. Toen verscheen Els, een onwijs lieve en wijze vrouw, Els heeft veel tijd en liefde in ons gezin gestoken. Nu zijn we als gezin met volle vertrouwen gestart en wil ik beide dames bedankt voor hun hulp. Wij kijken terug op een zeer fijne kraamperiode.

Tamara Toonen
een heel fijne kraamperiode

een heel fijne kraamperiode

maandag 19 juni 2017

Het is alweer een tijdje geleden, ons zoontje Lucas is inmiddels alweer 4 maanden oud, maar we hebben een heel fijne kraamperiode beleefd. Martine, heerlijk nuchter, humor op zijn tijd en een fijn luisterend oor. Dat konden we goed gebruiken tijdens onze hectische start. Ook dacht ze in mogelijkheden hoe manlief met handspalk toch ons kleine manneke kon verzorgen. Dankjewel voor alles! Lieve groetjes Ruben Maaike en Lucas

Lieve groetjes Ruben Maaike en Lucas
super kraamtijd na een zware zwangerschap

super kraamtijd na een zware zwangerschap

vrijdag 16 juni 2017

Na een super zware zwangerschap waarvan de laatste maand zelfs in het ziekenhuis gelegen mocht ik 8 juni eindelijk naar huis. En daar kwam Ingrid, onze steun en toeverlaat voor de daaropvolgende dagen. En een steun is ze geweest! Waar wij beren op de weg zagen had zij het antwoord en het luisterende oor. Vooral dat laatste zorgde ervoor dat wij onze zekerheid weer terug kregen. Met ons prematuurtje Jax en onze oudste zoon Duncan was ze super. Flink lol gehad en de perfecte afsluiting. Een super kraamtijd na een zware zwangerschap. Precies wat we nodig hadden! Dank je wel lieve Ingrid.

Esther Wesselink
Echt top tijd gehad

Echt top tijd gehad

dinsdag 13 juni 2017

Op in sept 2012 is onze 1e dochter soraya geboren. We zijn bevallen in ziekenhuis. Toen we naar huis mochten hebben we liemerscare gebeld en binnen korte tijd stond Corry bij ons voor de deur. Een hele lieve dame. Er was meteen een klik en echt een super kraamtijd gehad. Enorm veel geleerd en ook lekker in de watten gelegd. Ook mijn partner of bezoek werdt liefde vol ontvangen. En bij het afscheid werdt er wel een traan weg gepikt. Want het voelde alsof ze bij het gezin hoorde. Echt top tijd gehad bedankt lieve corry. 3.5 jaar later waren we weer dol blij want er kwam een kleintje bij. Hebben gelijk gebeld naar liemerscare om te vertellen dat we zwanger waren en weer kraamzorg zouden willen. In december is onze 2e dochter djessy geboren in het ziekenhuis. We mochten naar huis gelijk liemerscare gebeld. En binnen snelle tijd was er een kraamverzorgster ellen. Even kennis maken en er was gelijk een klik. Ellen was echt super lief ook voor me 1e dochter. Die was helemaal weg van haar. Zelf nu vraagt ze nog naar haar z'n fijne tijd gehad. Ook nu jad ik nog wat dingetjes erbin geleerd. Echt super. Weer alsof ze bij ons gezin hoorde. Ik zou iedereen aanraden om als kraamzorg liemerscare te nemen. Lieve ellen bedankt. Wat wel leuk zou zijn is als je een paar maanden verder bent dat er nog eens x contact zou zijn om te laten zien hoe goed het gaat met het kleintje.
Liemerscare super bedankt.

Anita van Leijen
kraamverzorgende onderdeel van je gezin

kraamverzorgende onderdeel van je gezin

donderdag 1 juni 2017

Op dinsdag 23 mei 2017 is onze prachtige dochter Noa geboren via een keizersnede. Door wat opstartproblemen van Noa moesten we een paar dagen in het ziekenhuis blijven, we waren bijna bang dat we onze kraamtijd zouden missen. Gelukkig hoorden we op zaterdag dat we naar huis mochten! Liemerscare op de hoogte gebracht en er zou die middag om 14:00 iemand komen. Helaas hebben we 14:00 niet gehaald, we waren uiteindelijk om 14:45 thuis. Daar stond Melissa ons op te wachten. We schaamden ons dat we drie kwartier te laat waren maar Melissa was vol begrip. Het was immers ook lekker weer en niet erg zei ze. Ons gevoel bij haar zat goed en dat bleef. Sterker nog, het werd alleen maar beter. Hoe bijzonder dat iemand die je niet kent binnen een mum van tijd even onderdeel wordt van je gezin. De zorg die Melissa ons heeft gegeven is echt fijner dat we ooit konden wensen. Ze heeft ons in de watten gelegd, ons heel veel geleerd en ons de zekerheid gegeven dat we het aankonden. Vandaag was de laatste kraamdag en hoewel we het heel jammer vonden dat ze wegging (er werd zelfs een traantje gelaten) zijn we meer dan klaar om een gezin te zijn. Melissa heeft daar veel aan bijgedragen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Liemerscare, bedankt voor jullie professionaliteit. En Melissa, dank je wel dat je onze roze wolk nog rozer hebt gemaakt.

Veel liefs van Tom, Leontien, Noa en Pip(de hond :P)
Liemerscare heeft goed naar mij geluisterd en de juiste hulp ingeschakeld

Liemerscare heeft goed naar mij geluisterd en de juiste hulp ingeschakeld

vrijdag 19 mei 2017

Ik kijk terug naar een behulpzame en mooie kraamtijd met #Anita van Kraamzorg LiemersCare.

Ik zou eigenlijk thuis bevallen. Maar toen bleek in het vruchtwater te zijn gepoept en moesten we door naar het ziekenhuis. Uiteindelijk, na een zware bevalling en van alles geprobeerd te hebben is ons eerste kindje middels een keizersnede ter wereld gebracht. En dan ben je nog lang niet klaar.

Je hebt een van de heftigste buikoperaties meegemaakt. Je houdt er een flinke wond (van meerdere lagen) aan over waarvan je moet herstellen; 2 dagen in het ziekenhuis en daarna thuis nog 6 weken. Je kunt weinig tot niets, barst van de pijn en moet zuinig omgaan met je energie, prioriteiten stellen. Ik moest een hoop leren loslaten, mijn grenzen verleggen. Dan wordt het eventjes rommelig en blijft een hoop liggen. Dat moet dan maar.

Anita, mijn kraamverzorgster, wist alles van het herstel af en deed er ook alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Bovendien had ik bij de intake al aangegeven dat ik vooral wilde richten op de borstvoeding. En dat deed Anita ook super goed!

Soms zie je het even niet zitten. Je barst van de hormonen en het is zwaar werk, ook voor je kindje. Maar Anita's positievitijd en kundigheid heeft me er goed doorheen geholpen. Het is heel belangrijk dat je omringt wordt door positieve energie, doorzettingsvermogen en je niet laat gek maken.

Mijn kindje is nu een week en 3 dagen oud. Vandaag is mijn eerste dag alleen. Mijn ouders wonen in het buitenland. Mijn schoonouders zijn op vakantie, mijn man moet ook werken. Mensen geven aan je graag te willen helpen. Maar je moet uiteindelijk zelf voeden, de zorg van je kind en jezelf inplannen, prioriteiten stellen, de behoeften en wensen van je kind leren aanvoelen...
Eerst was ik bang dat het me niet zou lukken, maar gisteren voelde ik al aan dat het geen onmogelijke klus is. En het gaat ook goed. Ik wordt steeds handiger.

#Kraamzorg_Liemerscare heeft goed naar mij geluisterd en de juiste hulp ingeschakeld. Beter heb ik niet kunnen wensen.

Naomi Berben
heerlijke super bijzondere kraamtijd

heerlijke super bijzondere kraamtijd

dinsdag 9 mei 2017

Op 26 april is onze zoon Art, twee weken overtijd, ineens zo snel thuis geboren dat de verloskundige de geboorte van t hoofdje niet eens mee maakte. Toch was de kraamhulp er heel snel.
Vanaf dat moment was t feest. De volgende dag melde zich kraamverzorgster Nicole en al snel ook stagiaire en nichtje Nicol. Samen hebben ze ons ontzettend verwend met fruithapjes, aandacht en veel kennis en vaardigheden.
Onze dochter kreeg na twee dagen de waterpokken... even schrikken. Maar achteraf had ze geen beter moment kunnen kiezen. Door ervaring van Nicole leerde ze tikken i.p.v. krabben en zat ze lekker in een havermout badje. Nicols geduld, liefde, aandacht en eindeloze creativiteit gaven dochterlief zo veel afleiding dat ze geen moment jaloers op haar nieuwe broertje is geweest en bijna niet aan 'haar stippen' gedacht heeft. Ze vind het nu bijna jammer dat de stippen weg zijn. En mist "haar Nicol" heel erg.
Ik heb heerlijk kunnen bijkomen en vooral genieten en zal nog vaak terug verlangen naar deze heerlijke super bijzondere kraamtijd.
Nicole je liefde voor je werk maakt een kraamtijd met jou geweldig. Ik vond de balans tussen jou kennis en onze behoefte perfect, bedankt.
Nicol, zoals gezegd voor ons ben je al lang geslaagd!!! Ik gun iedereen een kraamverzorgster zoals jij.

Kiem van Gendt
fijn en ontspannen

fijn en ontspannen

dinsdag 2 mei 2017

Op 20 april is onze zoon Matz geboren en werden we in de kraamweek bijgestaan door Mayke. Het was echt heel fijn en ontspannen en ze hielp ons waar ze kon. Ook de grote broers mochten overal mee helpen en ze beantwoorde geduldig al hun vragen. Al met al een hele fijne ervaring

Gabriella Arler
Deze 2 toppers van Liemerscare gaan we gewoon missen

Deze 2 toppers van Liemerscare gaan we gewoon missen

maandag 1 mei 2017

Zojuist mijn kraamhulp Anita en stagiaire Danique uitgezwaaid. Nou ja stagiaire....een volwaardige kraamverzorgster is ze zeker wel!
Onze zoon Dastin is vorige week geboren. En ik en mijn man gaan voor het eerst de kraamhulpen missen! Bij onze 2 andere kids waren we blij dat we het huis weer voor ons zelf hadden. Maar deze 2 toppers van Liemerscare gaan we gewoon missen. En onze 2 oudste kinderen gaan ze ook erg missen. Wat een kundigheid, wat wordt er goed meegekeken en wat een attente dames! het was voor het eerst een super kraamweek, en mede dankzij hun loopt mijn borstvoeding nu eens gelijk goed!
Bedankt voor deze week, het volgende gezin waar jullie komen treft het!

Linda Mul
Uitstekend bevallen

Uitstekend bevallen

vrijdag 28 april 2017

19-04-2017 bevallen van ons 2de zoontje.. wij hadden de kraamverzorgster terug gevraagd die we bij ons 1ste zoontje hadden!! Heel blij dat ze nog beschikbaar was voor ons.. het is weer uitstekend bevallen met fennie

Nancy, Brian, Djay
Extra zorg vond ik wel heel prettig

Extra zorg vond ik wel heel prettig

donderdag 27 april 2017

Goede vrijdag is ons meisje Noreen geboren. De eerste vier dagen hebben wij in het ziekenhuis gelegen. 2e paasdag, einde van de middag, mochten we naar huis. Fabienne van Liemerscare stond gelijk voor ons klaar. Vijf dagen zou Fabienne bij ons blijven. Ons kindje was vrij licht in gewicht 2120 gram op t moment dat we thuis kwamen. Dus extra zorg vond ik wel heel prettig. Wat hadden wij het getroffen met Fabienne. Heel prettig in de omgang, super lief voor Noreen en heeft mij ontzettend veel tips gegeven over het geven van borstvoeding, de kleine in bad doen en alles wat er tussen zit. Aan het einde van de vijf dagen hebben we zelfs nog twee dagen bij mogen krijgen, wat ontzettend fijn was. Hebben veel van Fabienne opgestoken. Dank je Fabienne!! Bij een eventuele volgende kraamweek zou ik absoluut weer voor Liemerscare gaan. Wij raden Liemerscare bij iedereen aan!!

Chantal van der Steen
hele fijne kraamweek

hele fijne kraamweek

dinsdag 25 april 2017

Een hele fijne kraamweek gehad. de eerste 2 dagen met Esther en de rest van de week nog een fijne tijd met Demi gehad. Echt een fijne ervaring gehad met ze. Goeie en handige tips gekregen. Heel erg bedankt Demi en Esther.

Groetjes Mike, Joyce en Milan

Joyce Dekker
top week

top week

dinsdag 25 april 2017

Wat een geweldige kraamweek hebben wij afgelopen week mogen ervaren 
Ondanks de keizersnee heeft hilda er bij ons een top week van gemaakt zoals we samen zeiden het moest een feestje zijn en dat was het ook!! Ook voor mijn partner nam ze de tijd en geduld topper bedankt!!

Anne Janssen Marttin
met veel vertrouwen de toekomst tegemoet!

met veel vertrouwen de toekomst tegemoet!

maandag 24 april 2017

De 8 kraamdagen van onze tweede spruit zitten er vandaag helaas alweer op. Kraamhulp Kim en Manuela; nogmaals dank voor al jullie goede zorgen. Dankzij jullie hebben we een heerlijke onbezorgde week gehad. We gaan met veel vertrouwen de toekomst tegemoet!

Lianne Bongers
weer een geweldige week gehad en een top kraamhulp

weer een geweldige week gehad en een top kraamhulp

maandag 24 april 2017

2 jaar geleden bij onze dochter voor liemerscare gekozen. En een fantastische week gehad met onze kraamhulp Eva. En nou bij onze zoon weer gekozen voor liemerscare en weer een geweldige week gehad en een top kraamhulp. Dankjewel Silvia! 

Dikke kus van Nova en Lex.
geweldige tijd gehad

geweldige tijd gehad

zondag 23 april 2017

Zojuist is onze kraamtijd met de kraamhulp. Van liemerscare afgesloten. Wij hebben een geweldige tijd gehad met Gerda en zij heeft er voor ons en onze dochter en voor ons zoontje een feestje van gemaakt. Gerda heeft heel veel voor ons gedaan en Wij kunnen heerlijk op deze tijd terug kijken. Nu gaan we lekker genieten met ons 4tjes.

Lien Materman-Chaigneau
Super kraamweek

Super kraamweek

donderdag 20 april 2017

Super kraamweek gehad door Rosiana. Ze is behulpzaam, lief, geduldig en legt goed uit en heeft ons goed geholpen op de starten. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ik heb twee andere kinderen en nooit een leuke kraamweek gehad, deze week wel! Zeer leuke, ontspannen week gehad. Ik kwam laat in de avond thuis en binnen 5 min was er een kraamhulp om op te starten en kantoor belt ook nog hoe de kraamweek is geweest. Liemers care is voor mij een aanrader en vooral Rosiana.

Gaby Eeken
Jij bent onze heldin van Liemerscare.

Jij bent onze heldin van Liemerscare.

woensdag 19 april 2017

11 April 2017 een mooie en fijne thuisbevalling gehad, met assistentie van een van jullie kraamverzorgende.
Daarna heeft zij ook onze kraamweek mogen verzorgen. We zijn erg verwend en goed begeleid. ook was ze erg lief voor onze oudste zoon, en hebben we heerlijk kunnen kletsen. 
Wat ik het mooiste aan alles vond was dat ze ook bij de bevalling is geweest, en dat we daar nog samen op terug konden kijken.
kortom onze kraamweek was een feestje!
Bedankt lieve Miriam Kok! 
Jij bent onze heldin van Liemerscare.

Marjolein Dekker Wennekes
goed geholpen tijdens mijn borstvoeding

goed geholpen tijdens mijn borstvoeding

vrijdag 7 april 2017

Ik wil elke bedanken voor mijn super leuke en fijne kraamtijd. Ze had Veel geduld en goed geholpen tijdens mijn borstvoeding omdat ons meisje het moeilijk vond nu gaat het super goed !
Heerlijke ontbijtjes en lunch gehad goed verwend dus. Bedankt !!!
29-3-17 onze dochter geboren nolah. 
Zou jullie zeker aanraden aan andere nogmaals dankjewel elke !!

Michelle Stortelder
Een heel bijzonder moment.

Een heel bijzonder moment.

woensdag 5 april 2017

Een heel bijzonder moment. Na 2 jongens nu een dochter, Lieve. Na een voorspoedige bevalling mochten we na anderhalf uur na de bevalling al naar huis. Een mooi moment om thuis te komen. Gerda, de kraamverzorgster kwam rond dezelfde tijd bij ons aan. En we hebben een bijzondere kraamweek gehad. Naast alle aandacht die ze had voor moeder en baby gaf ze die ook aan de jongens. Ze werden overal bij betrokken en dat vonden ze prachtig. Al het werk werd ons uit handen genomen, waardoor wij als gezin samen konden genieten. Goede zorg en iemand met veel ervaring, die je een ontspannen en mooie kraamtijd bezorgt. Dat heb je nodig. Gerda en Liemers Care, heel erg bedankt. 

 

Groetjes, Robbert, Maryvon, Mees, Faas en Lieve
super goed voor ons allen gezorgd

super goed voor ons allen gezorgd

dinsdag 4 april 2017

Ik ben op 4-4-2017 bevallen van ons 2e kindje, onze zoon Milan! 
Wij kregen kraamverzorgster Hilda en stagiare Nicol.
Wat een geweldige kraamweek hebbben wij gehad! 
Er werd super goed voor ons allen gezorgd we zijn erg verwend met heerlijke creaties van fruit! 
Ook onze dochter Rilana was gek op Hilda en Nicol!
Ze deden spelletjes en knutselde met haar.
Zelfs onze hond was gek op ze!! 
Al met al hebben wij een super fijne kraamweek gehad!
Wij hebben echt kunnen genieten!! 
Lieve Hilda en Nicol bedankt voor alles!
Wij zullen jullie missen!! 

Dikke knuffel van ons en kusjes van Rilana en kleine Milan.
Niks was onmogelijk!

Niks was onmogelijk!

woensdag 1 februari 2017

Onze zoon Dean is op 1-2-2017 door middel van een keizersnede op de wereld gekomen. Na 3 dagen mochten we naar huis. Bij thuiskomst kwam Demi Evers ons ondersteunen. Wat een lieve meid met passie voor haar werk zeg! Ze heeft echt een feestje van onze kraamtijd gemaakt! Iedere maaltijd wist ze wel weer wat leuks van de maken. Ook onze dochter werd door haar overal goed bij betrokken. Niks was onmogelijk! Ook haar leuke ideetjes van voetafdruk maken tot babymassage kwamen aan bod. Maar ook door de huishoudelijke taken van ons over te nemen, heb ik goed kunnen herstellen van de keizersnede, en had mijn partner alle tijd om ook te kunnen ontspannen. 

Demi, bedankt voor de goede zorgen die je ons hebt gegeven. En Lana is super trots op haar 'grote zussen diploma'!

 

Groetjes Jeroen Emy Lana & Dean
Wij raden bij iedereen Kraamzorg LiemersCare aan!

Wij raden bij iedereen Kraamzorg LiemersCare aan!

dinsdag 31 januari 2017

Op 7 september 2016 is onze dochter Sara geboren. We hebben het getroffen met de kraamhulp plus een fantastische stagiaire.
Wij willen Claudia en Michelle nogmaals bedanken voor de fijne en vooral gezellige kraamweek!
Wij raden bij iedereen Kraamzorg LiemersCare aan!

Groetjes van Michael, Esther Tom en Sara
Ik ga haar oprecht missen!!!

Ik ga haar oprecht missen!!!

vrijdag 27 januari 2017

Vandaag officieel einde kraamweek voorbij. Wat hebben we een fijne week gehad met onze kraamhulp Martine. Bij onze eerste was de kraam niet zo goed bevallen (was niet bij jullie) dus wij waren een beetje sceptisch. Maar daar kwamen we al snel van terug. Na 19 dagen in het ziekenhuis gelegen te hebben mocht ik afgelopen maandag met onze dochter naar huis. Wat al even wennen was en ook omdat onze kleine meid met 36.3. geboren is. Martine heeft ons goed bijgestaan met hulp voor Fayenn en hele fijne adviezen....Ik ga haar oprecht missen!!! @martine dank je wel voor de afgelopen week je bent echt een topper!!! Liefs van ons

Rianne van Veen
Wat een topper!

Wat een topper!

vrijdag 27 januari 2017

In november geweldige kraamhulp Liesje gehad. Wat een topper! Ze maakte van het ontbijt echt een feestje en heeft ons fijne begeleiding gegeven bij de borstvoeding. Ook was zowel het huis schoon als alle was weg elke dag. Als fijne extra hadden we ook nog een super leuke stagiaire erbij; Demi. Voor beide dames was het nooit een probleem iets langer te blijven als het nodig was, of om iets extra's te doen. Deze dames hebben voor een geweldige kraamweek gezorgd!

Margot De Wolff
voor ons perfect

voor ons perfect

donderdag 26 januari 2017

Sinds zaterdag zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Rudin. Wij hebben kraamverzorgster Theda over de vloer en zij doet het voor ons perfect. Ze heeft niet alleen oog voor moeder en kind, maar betrekt de vader ook overal bij zodat moeder goed kan rusten.

Ik leer heel veel van haar en heb ook heel veel geleerd. Ik kan de was doen en heel het huishouden. Mijn vrouw super blij natuurlijk! Theda kan heel goed uitleggen. Zo goed zelfs dat een papa het kan snappen. En veel vrouwen zullen deze uitspraak toejuichen, maar papa's zijn natuurlijk niet de slimste mensen.

Voor Rudin is Theda ook superlief en is ook echt betrokken bij het wondertje. In het verslag schrijft ze leuke verhaaltjes voor later zodat hij hierop terug kan kijken.

Mochten wij ooit gezegend zijn met een tweede wonder, zouden wij Theda heel graag weer over de vloer willen hebben. Ze past zich namelijk uitstekend aan aan onze wensen, gewoontes en karakters.

Rik Lachenal
bij ons tweede wondertje ook zeer tevreden

bij ons tweede wondertje ook zeer tevreden

maandag 9 januari 2017

Wij hebben naar een zware keizersnede, een top kraamtijd gehad. Net als bij ons 1ste kindje waren we bij ons tweede wondertje ook zeer tevreden. Zeker aan te raden. En ons oudste zoon zegt ook nog steeds, ze is lief he. Heel veel dank voor de top tijd.

Charon Brinkman
een fantastische kraamhulp!

een fantastische kraamhulp!

donderdag 29 december 2016

Op 20 december 2016 is onze zoon Kai geboren. Eenmaal thuis kwam onze kraamhulp Marcia bij ons, een fantastische kraamhulp! Ze had al vrij snel een klik ook met onze dochter Luna en op dag 8 spraken ze af vriendinnen te zijn 😍Marcia heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen in de kraamweek!

Tessa Meijers
We werden echt in de watten gelegd

We werden echt in de watten gelegd

woensdag 14 december 2016

Op maandag 5 december is onze prachtige zoon Stijn geboren. Wat hebben we een geweldige kraamweek gehad! Stijn is in het ziekenhuis geboren en toen we in de loop van de avond naar huis mochten, kwam Miriam om ons op weg te helpen. Ook de rest van de week is zij bij ons gebleven, en wat is ze een fantastische kraamverzorgster! 

We hebben ons allemaal (we hebben nog een dochter van 2,5) erg op ons gemak gevoeld en wat heeft Miriam goed voor ons gezorgd. We werden echt in de watten gelegd (elk fruithapje was weer een kunstwerk op zich!) en het was zo mooi om te zien hoeveel liefde Miriam voor haar vak heeft. Van tevoren dacht ik dat ik het wel prima zou vinden als de kraamweek voorbij was en we onze privacy weer terug zouden hebben, maar zo heb ik dat geen seconde gevoeld. Ik heb zelfs een paar traantjes moeten laten bij het afscheid. 

Lieve Miriam, nogmaals bedankt voor een onvergetelijke kraamweek. Je bent voor ons van grote waarde geweest en vonden het heel fijn om je in huis te hebben tijdens deze bijzondere tijd!

Lieke Vree-Verhaaf
bedankt voor je fantastische ondersteuning!

bedankt voor je fantastische ondersteuning!

donderdag 8 december 2016

We hebben een geweldige kraamverzorgster gehad! Uiteraard hadden we ook geluk dat haar mentaliteit bij die van ons paste. Zij zorgde heel goed voor ons, beantwoorde al onze vragen en gaf ons handvatten om goed met de baby om te kunnen gaan. Zij is lief, competent en toegewijd. Marianne, bedankt voor je fantastische ondersteuning! De koffie staat altijd voor je klaar 

Florian Metz
Wat hebben we veel geleerd!

Wat hebben we veel geleerd!

dinsdag 22 november 2016

Wat hebben fantastische kraamtijd gehad mede mogelijk door Sylvia Jacobs! Vanaf dag één voelden wij ons direct op ons gemak bij haar en heeft ze er één groot feest van gemaakt. Elke dag hebben we wat anders gedaan: in bad, tummy tub, babymassage, voetafdruk gemaakt enz. Wat hebben we veel geleerd! Liemers Care en in het bijzonder Sylvia bedankt! Jorick, Geeke en Nees

Geeke Barmentloo
mijn kraamweek was top .

mijn kraamweek was top .

maandag 21 november 2016

Wij hebben afgelopen week annemarie bij ons gehad . Wat was dit een mooie week voor ons, zoveel geleerd en lekker verwend . Zoveel liefde die ze onze kleine meid heeft gegeven kan niks anders zeggen dan dat wij het geweldig vonden. Het moment dat ze wegging vond ik ook best emotioneel en dat zegt genoeg denk ik . Dank je voor alles mijn kraamweek was top .

Pricella Saarloos
Kan iedereen LiemersCare aanraden!

Kan iedereen LiemersCare aanraden!

woensdag 9 november 2016

Een super fijne en relaxe kraamtijd gehad, met dank aan LiemersCare en met name aan Gerda! Kan iedereen Liemers aanraden!

Bij thuiskomst uit het ziekenhuis werden we goed opgevangen. Ze pakte meteen van alles op en checkte voortdurend of dit voor ons okay was. Dit is ze de hele kraamtijd (incl extra uren) blijven doen op een ongedwongen manier. Ook vanuit het kantoor is er 2x gebeld om te checken hoe het ging. Geweldige en klantvriendelijke service!

Karin De Waal
Wat hebben we weer een GEWELDIGE week met zijn alle mogen hebben.

Wat hebben we weer een GEWELDIGE week met zijn alle mogen hebben.

donderdag 3 november 2016

Wauw wat een geweldige kraamweek hebben we gehad. 
4,5jaar geleden kregen we Sylvia als kraamverzorgster. 

Tijdens mijn bevalling thuis kwam Syl binnen lopen, Vroeg haar toen of ze bij me bleef en dat deed ze een volle week is Sylvia bij ons geweest. Het voelde meteen vertrouwd en het was een fantastische week met een en al feest! Een super mooi geschreven verhaal in het kraamboek als afsluiting was zeker een traantje waard. (Van blijdschap en waardering).

4jaar later werden we weer zwanger. We hebben toen bij Liemerscare aangegeven mocht dit mogelijk zijn dat we heel graag Sylvia weer als kraamverzorgster wilde en wauw we kwamen terug uit het ziekenhuis en wie stond er sochtends als surprise op de stoep onze Sylvia. 

Wat hebben we weer een GEWELDIGE week met zijn alle mogen hebben. Als klap op de vuurpijl was Sylvia 12,5jaar in dienst en mochten we mee genieten van het gebak.
Daarnaast 's ochtends wakker worden met de mooiste creaties fruit en voor ons zoontje van 4 een lekkere boterham en een kaarsje die hij elke dag uit mocht blazen. (Daar heeft hij het nu 2 weken later nog elke dag over).
Het samen in de tummy tub doen van Dex en de veel leerzame dingen die werden verteld missen we wel degelijk.

Een tien plus voor de kraamzorg die we hebben mogen ontvangen. Wat een kennis heeft die vrouw in huis. Weer zoveel mogen en kunnen leren van haar. 

Ook liemerscare zelf toppers, belde na de kraamweek netjes om te vragen hoe alles was verlopen en of we tevreden waren. Het is dat we geen kinderen meer willen maar we zouden anders zonder twijfel wederom terug komen bij Liemerscare.!

Wij raden in ieder geval iedereen aan om wanneer er kraamzorg nodig is zich aan te melden bij Liemerscare.

Dank voor alles Sylvia Jacobs en Liemerscare! 🖒

 

Lieve groet, Kevin, Ilse, Jaimy & Dex
 geweldige goede en fijne kraamhulp met enorm veel passie voor haar vak!

geweldige goede en fijne kraamhulp met enorm veel passie voor haar vak!

zaterdag 22 oktober 2016

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad met Kim!
Wat een geweldige goede en fijne kraamhulp met enorm veel passie voor haar vak! 
Wat heeft ze goed voor ons gezorgd en ook al is dit ons tweede kindje, we hebben ontzettend veel van haar geleerd. We hebben van haar genoten hoe ze met onze kinderen omging, zo lief, betrokken en behulpzaam in alles! 
En wat een gezelligheid bracht ze elke dag met zich mee! Het was in één woord geweldig!

Petra Bouwmeister-Huisman
Een dikke 5 sterren

Een dikke 5 sterren

donderdag 20 oktober 2016

20-10 bevallen van onze 3e kindje zoon Tye met 35 weken. Eerste 2.5 dag de zorg gehad in het ziekenhuis en zaterdag kregen we voor het eerst kraamhulp. Altijd even wennen en aan kijken wie we in huis kregen. Maar al snel kregen we er vertrouwen in. We kregen Marja bij ons thuis en zijn zeer tevreden. In het begin ging de zorg volledig naar onze zoon ivm een slechte nacht waar we mee te maken kregen. Het ging heel iets minder. Maar wat was het fijn dat Marja er ons door heen sleepte. Ze gaf ons echt het gevoel dat we aan alles goed hadden gedaan. En dat was heel fijn. Ze heeft ons een mooie rustige kraam periode gegeven, daar waren we heel erg aan toe. Marja, heel erg bedankt voor alles. En ook namens onze andere 2 dochters. Hun vonden het erg leuk met je en erg jammer dat je weer weg moest. Een dikke 5 sterren

Dayenne Priscilla De Vries-Blom
"grote" prinses heeft een super tijd gehad

"grote" prinses heeft een super tijd gehad

maandag 26 september 2016

Het is ondertussen alweer 3 s 4 weken geleden, maar wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad! Na een keizersnede (31-08-2016) en 2 dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen mochten wij naar huis. Stiekem was ik best nerveus. Ik was net bevallen van ons 2e kindje. Ik Mocht zelf weinig tot niks en onze dochter van net 2 die wat moeite heeft met vreemde gezichten had ook de aandacht nodig. Pffieuw.. als het maar geen drama ging worden. Zou ze wel voldoende aandacht krijgen nu er veel zorg gaat naar onze kleine man.?! Nou.. ik zal je vertellen. Ik heb me voor niks zorgen gemaakt! Onze kraamhulp DORIE was namelijk geweldig!!! Niet alleen ik en onze kleine man kreeg alle zorg en hulp, maar onze "grote" prinses heeft een super tijd gehad! Nu vraagt ze nog naar Dorie en heeft ze het nog over de kraamtijd. Als ze haar kleurboek pakt verteld ze me dat ze gekleurd heeft met Dorie. Trots dat ze dan is! Ja.. wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd. Liemers care, maar vooral Dorie. Heel erg bedankt voor de goede zorg die jij ons hebt gegeven.  

Heel veel liefs, Sverre, Stefanie Aliyah & Jermaine
leerzame, gezellige en fijne week

leerzame, gezellige en fijne week

maandag 19 september 2016
Beste Liemerscare,
Hierbij willen we onze kraamhulp Stella Plattel nogmaals ontzettend bedanken voor de enorm leerzame, gezellige en fijne week die we hebben gehad.
Mochten we in de toekomst een tweede kindje krijgen, dan weten we jullie, en in het bijzonder Stella te vinden!
Groetjes, Nicky, Desiree en Jace Lam!
gezelligheid en vertrouwen

gezelligheid en vertrouwen

vrijdag 16 september 2016
Wat een fantastische kraamweek hebben wij afgelopen week gehad!
Tijdens mijn onverwachte thuisbevalling kwam Marcia bij ons binnen.. Wat heb ik veel aan haar gehad tijdens de bevalling.. Gelukkig bleef zij ook de rest van de kraamweek bij ons! 
Niet alleen heeft zij ons super op weg geholpen met alle nieuwe dingen die bij het ouderschap komen kijken, ze heeft ook gezorgd voor gezelligheid en vertrouwen.
Lieve Marcia, onwijs bedankt voor alles en we missen je nu al!
Lieve Marcia, onwijs bedankt voor alles en we missen je nu al!
complimenten

complimenten

dinsdag 13 september 2016

Op 6 juli 2016 is onze zoon Lyam Riley Johannes Frederikus geboren met een spoedkeizersnede. Toen wij thuis kwamen na 4 dagen ziekenhuis kregen wij eerst 2 dagen Emmie en daarna Sylvia. Onze complimenten voor hen! Wij hebben de juiste begeleiding en ondersteuning gekregen die wij nodig hadden. 

Veel liefs namens Lyam, Justin en Astrid.
bedankt voor de steun, goede adviezen en alle hulp!

bedankt voor de steun, goede adviezen en alle hulp!

donderdag 8 september 2016
Na de geboorte van onze zoon kwamen wij in een rollercoaster van emoties terecht. Zowel lichamelijk als geestelijk ging het op en af. Onze kraamhulpen waren geweldig! Ze hebben ons echt geholpen in de week dat ze er waren. Zonder hun was het waarschijnlijk niet zo goed afgelopen. Nogmaals wil ik de twee lieve dames via hier ook bedanken. Lieve Mara, Lieve Demi, bedankt voor de steun, goede adviezen en alle hulp! 
Veel liefs van Nick, Mandy, Miley-Linn en Jaimy-Dean
Woorden als fantastisch, leerzaam, gezellig, rustig, te gek, vertrouwen, zorgzaamheid en nog veel meer komen in ons op

Woorden als fantastisch, leerzaam, gezellig, rustig, te gek, vertrouwen, zorgzaamheid en nog veel meer komen in ons op

donderdag 8 september 2016

In een woord beschrijven hoe onze kraamtijd was gaat niet lukken! Woorden als fantastisch, leerzaam, gezellig, rustig, te gek, vertrouwen, zorgzaamheid en nog veel meer komen in ons op. Op 26 augustus is onze zoon Kai geboren.. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten we 27 augustus lekker naar huis! Daar kwam de kraamzorg ons de nacht door helpen, super! Hier werd direct open en eerlijk vertelt dat het onwijs druk is en dat er daarom vanaf morgen iemand anders kwam.. Prima! De volgende ochtend stond Diana bij ons voor de deur, een schat van een kraamverzorgende! Iemand die kijkt wat wij als gezin nodig hadden, waar voor ons uitdagingen lagen en wat zij voor ons kon betekenen. Omdat het zo druk was hebben wij geen hele dagen gehad, geen enkel probleem want Diana had energie voor 10 en zorgde ervoor dat wij niets tekort kwamen, alles was schoon en ze nam de tijd voor ons en onze vragen en onzekerheden! We zijn Diana nog steeds ontzettend dankbaar dat zij direct gezien heeft dat Kai zijn tongriempje tekort was, stappen heeft ondernomen en direct een oplossing heeft geboden! Lieve Diana ontzettend bedankt voor alles! We missen je nu al. Wanneer wij weer zwanger mogen worden willen we je weer heel graag terugzien!!! 

Liefs Erik, Sjerionda & Kai
een hoop geleerd en genoten

een hoop geleerd en genoten

woensdag 31 augustus 2016

31-08-2016 is onze zoon Benjamin geboren en kwam Hilda bij ons de kraamweek verzorgen. We hebben een hoop geleerd en genoten van haar. Ze zorgde goed voor ons mannetje en ondersteunde zowel mijzelf als mijn partner. Zelfs de honden waren dol op d'r. Vandaag was onze eerste dag op onszelf. We hebben het doorstaan, maar heb Hilda wel gemist. Met plezier denk ik nog terug aan onze kraamweek en gesprekken en leuke momenten. Bedankt Hilda je bent een topper!

Bedankt Hilda je bent een topper!
Echt super

Echt super

dinsdag 16 augustus 2016

Vandaag de kraamzorg afgesloten met deze keer Anniek! Vanaf dag 1 echt top ze is super met onze oudste wist precies wat onze regels waren voor hem en handhaaft die ook!! En Luciano was ook meteen weg van der, luisterde heel goed!! Echt super weer, ik raad liemerscare ook zeker aan anderen aan!!! Tis dat er bij ons geen 3de komt anders kozen we weer voor liemerscare!!

super geholpen

super geholpen

woensdag 10 augustus 2016

Bij ons zoontje die geboren is op 05-09-2014 kregen wij Melissa van Mierlo als kraamhulp! Het was absoluut geen roze wolk maar melissa heeft ons gerustgesteld en overal meegeholpen en ons alles geleerd want het was tenslotte ons eerste kindje. De dag dat ze voor het laats was hebben we een traantje gelaten nu moesten we het allemaal zelf doen. Toen werden we zwanger van ons tweede wondertje en had als voorkeur na melissa gevraagd. Ik wist dat zij zaterdag moest beginnen. Op donderdag 23 juni werd ons meisje geboren en vrijdags mochten we na huis. Ik gebelt en weer na Melissa gevraagd. Vrijdags kwam er iemand anders en als melissa snachts niet opgeroepen werd zou ze zaterdagochtend voor de deur staan. De volgende ochtend ging de bel... me vriend deed open en ik hoorde melissa dr stem al..ze heeft die week ons weer super geholpen en ze was ook super leuk met ons zoontje! Ik gun iedereen zon lieve fijne kraamhulp als melissa!

voor ons de mooiste tijd

voor ons de mooiste tijd

donderdag 4 augustus 2016

We missen Manuela nu al..! Wat was je lief voor ons en onze Skye we vonden het geweldig en zo bijzonder dat je in -voor ons de mooiste tijd- zoveel deel uit maakte, onvergetelijk! Dankjewel!!

Skye
dankbaar

dankbaar

woensdag 3 augustus 2016

Op 3 augustus 15.40 uur ben ik naar een zware bevalling bevallen van onze zoon Melvin ik ben Marieke enorm dankbaar hoe ze het allemaal gedaan heeft,heb enorm wat van haar geleerd,en het voelde echt thuis!!nogmaals bedankt en zeer tevreden

geweldig geholpen

geweldig geholpen

woensdag 27 juli 2016

Gister was onze kraamverzorgster Theda er voor het laatst. Ze heeft ons echt geweldig geholpen, ook op emotioneel gebied. We missen er nu al ontzettend maar door haar zijn we er gerust op dat we het zelf kunnen. 

Heel erg bedankt Theda, kusjes van Skip 💋❤️
veel plezier en passie

veel plezier en passie

dinsdag 19 juli 2016

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Miriam Kok! We hebben veel geleerd, vertrouwen gekregen, en tips hoe we verder kunnen zorgen voor onze zoon Daan.

Iedere dag heeft Miriam met veel plezier en passie bij ons geholpen. Wij werden heerlijk in de watten gelegd, konden lekker uitrusten tussendoor, het huishouden werd flink mee gepakt en iedere dag waren de maaltijden en de fruithapjes weer een feestje! Zo leuk waren de borden opgemaakt.

We konden lekker ons zelf zijn. Ook de gezelligheid missen we zeker...

Lieve Miriam, nogmaals ontzettend bedankt voor ALLES! Je bent een topper!!!! En Stijn miste je ook vandaag...

 

 

 

Liefs, Wouter Esther Stijn en Daan 💋
geweldige en leerzama kraamperiode

geweldige en leerzama kraamperiode

maandag 27 juni 2016

Hallo,

Wij willen graag ons ervaring delen over ons kraamhulp.

Na een geweldige en leerzama kraamperiode voor ons eerste dochter hebben we weer gekozen voor kraamzorg Liemerscare.

Stella Plattel heeft ons enorm geholpen tijdens ons kraamperiode. Ze heeft als eerst na kennismaking naar ons wensen gevraagd en deze ook waargemaakt door een geweldige en leerzame kraamperiode. Ze is zeer professioneel en heeft veel kennis over baby en over kraamvrouw. Ze heeft zowel mij als mijn man veel nieuwe dingen geleerd over de verzorging van ons tweede dochter. Stella heeft ons ook heel erg verwend met lekkere ontbijt en lunch die ze elke dag klaar maakte.

Stella heeft ook veel aandacht gegeven aan ons oudste dochter en haar betrokken bij de verzorging van haar zusje wat ze geweldig vond. Nadat we afscheid hebben genomen van Stella vroeg ons  dochter volgende ochtend of Stella nog komt :)

We bedanken Stella en kraamzorg Liemerscare nogmaals voor al hun aandacht en inzet en wij hopen jullie weer te zien bij ons derde kindje☺️ Hierbij nog een leuk foto wat gedeeld mag worden op jullie fb pagina.

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten, Tugce,Mustafa,Ayse en Hafsa
Tweeling

Tweeling

maandag 13 juni 2016

Hallo,

 

Op 20 mei 2016 is onze tweeling Fenna en Lynn geboren.

Nadat we de dag daarna naar huis mochten, stond daar Patricia Weijman.

Zij heeft ons als kersverse gezin veel geleerd en ze gaf ons het vertrouwen en tips.

 

Nogmaals bedankt voor de gezelligheid en je hulp!

 

 

Liefs Tim, Mariska, Fenna en Lynn
veel tips en trucs

veel tips en trucs

maandag 13 juni 2016

Ook willen wij onze ervaring even delen met iedereen.
Wij hadden een fantastische kraamtijd met onze kraamverzorgster Elke.
Ze heeft ons veel tips en trucs geven over de zorg van onze dochter Tess die geboren is op 20 mei 2016.
Elke is een geweldige verzorgster niet alleen met het verzorgen en helpen met tess, het huishouden en de vizite. Ze heeft ons ook dat beetje extra, namelijk onze wasmachine was kapot gegaan in de kraamtijd en ieder moeder weet hoe hard je een machine nodig hebt! Die lieve Elke heeft ons geweldig geholpen en heeft de was meer naar haar huis genomen de volgende dat kwam het gewassen gestreken en opgevouwen terug.
Ze is erg professioneel en doet haar werk uitstekend.
Wij hopen als we ooit een tweede kindje krijgen, Elke weer te krijgen.
Bedankt voor de goede zorg

Liefs Tess en ouders
de kunst van het observeren

de kunst van het observeren

maandag 6 juni 2016

Op 14 april 2016 is onze zoon Hugo geboren. Gerda Berendsen kwam ons helpen. Zij verstaat de kunst van het observeren en respectvol en vloeiend meedraaien in het gezinsleven. Hierdoor konden we gewoon onszelf zijn, gaf ze vertrouwen aan ons allemaal en heb ik genoten van de eerste, bijzondere week met onze kleine man.
Gerda ontzettend bedankt, draai maar eens de oprit op als je een groeicurve van heb ik jou daar in levende lijve wil zien ;-)

Groetjes, Cindy John Teun Willem en Hugo
de klik was er meteen

de klik was er meteen

maandag 6 juni 2016

Hallo!

Onze dochter Tess is geboren op 30 mei 2016.
Die zelfde avond is Mara nog bij ons geweest en de klik was er meteen!
De volgende dag kwam mara weer met nog een collega Anouk!

Ik wil hun graag in het zonnetje zetten , want wat zijn dat 2 top meiden!!

Ze hebben ons als kersverse gezin enorm verwent en hebben ons veel geleerd!

Vandaag waren ze beide voor het laatst bij ons , wat zullen wij ze missen.
De gezelschap en de hulp.

Jullie hebben ons een onvergetelijke week gegeven!
Nogmaals super bedankt en wie weet tot ziens!

Dikke kus van Tess en natuurlijk ook van ons💋

Liefs Chantal Raab
Super kraamverzorgster

Super kraamverzorgster

maandag 16 mei 2016

Wij hebben een erg fijne kraamtijd gehad door de fijne hulp en begeleiding van Danielle Swenne. We hebben lekker veel quality time kunnen doorbrengen met onze dochter Yinte en zijn vooral lekker ontzorgt. Danielle nogmaals bedankt voor deze fijne kraamtijd! Je bent echt een kei in je vak!

En hopelijk zien we je weer bij een tweede ;)

 

 

 

Groetjes Alie & Noor en Yinte
Professionaliteit

Professionaliteit

zondag 15 mei 2016

Goedemorgen, 

 

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn kraamhulp Nicole Hoogeveen. (ik zag niet waar ik dit op de site kon doen, vandaar dat ik apart mail). 

 

Nicole heeft ons een geweldige tijd bezorgd! Naast haar professionaliteit omtrent de zorg van onze zoon Sam en de moeder heeft ze voor een groot feest gezorgd. De heerlijke fruithapjes, uitgesneden ontbijtkoek met hartjes en de naam van Sam, tot aan een zelfgemaakt schoentje van het geboortekaartje (!!). Ze is ontzettend creatief, sociaal en geeft net dat beetje extra. De kraamtijd ging erg goed, waardoor we afgelopen donderdag met een goed gevoel afscheid hebben genomen van elkaar. Het was mijn eerste kraamtijd en ik kijk er ontzettend positief op terug, mede door Nicole. Ontzettend bedankt en hopelijk tot bij een tweede kindje :-)

 

 

Pia, Han, Sam
Het zit er helaas al weer op...

Het zit er helaas al weer op...

maandag 18 april 2016

Het zit er helaas al weer op... Lieve Suzanne, bedankt voor jouw steun en uitstekende begeleiding tijdens de kraamweek! En voor de lekkere fruithapjes natuurlijk!! Wij zullen je missen! 

Groetjes Andrea, Ronald, Yoora en Jari
Lieve kraamzorg

Lieve kraamzorg

zaterdag 9 april 2016

Wij hadden een super lieve kraamzorg die ons heel goed heeft geholpen. Anja super bedankt voor de goede zorgen 2,5 jaar geleden met Lynn. We hopen je over een paar weken weer te mogen verwelkomen!

Nanda Duijts
heel lief en goed begeleid

heel lief en goed begeleid

donderdag 7 april 2016

Vandaag was onze laatste dag met onze lieve kraamverzorgster! Wij hadden isolde, ze heeft ons de afgelopen dagen heel lief en goed begeleid! We konden met alle vragen en problemen bij haar terecht. En ze was super lief en goed met mats zoals jullie zien!  Lieve isolde mocht je dit lezen: nogmaals heel erg bedankt.  Dikke knuffel van ons alle 3

Ilona Bos
Leuke tijd

Leuke tijd

woensdag 6 april 2016

Op 03-03 is onze zoon kayden geboren en op 06-03 kwamen we thuis en kwam fabienne lentjes ons helpen we hebben een leuke tijd met haar gehad!!! Fijne begeleiding omtrent borstvoeding van haar en van de lactatie bijeenkomst dat is voor ons ook een reden om bij een 2e kindje weer voor liemerscare te gaan!!! 
Fabienne nogmaals Bedankt voor alles!!!

Mandy Donderwinkel
Geen aandacht te kort

Geen aandacht te kort

vrijdag 1 april 2016

Onze dochter lisa is geboren op 24 maart 2016. Wij kregen scarlett als kraamhulp. We hebben een geweldige week gehad. Zonder wat te vragen ging ze aan de slag super fijn gewoon. Ook lisa kwam geen aandacht te kort. Super hulp. Hoop dat andere ouders net zoveel aan scarlett hebben dan dat wij hebben gehad!!

Wendy Hissink
Mijn kraamweek is helaas alweer voorbij

Mijn kraamweek is helaas alweer voorbij

donderdag 31 maart 2016

Goedemiddag,

Mijn kraamweek is helaas alweer voorbij, en ik wou graag mijn compliment geven aan de geweldige kraamweek die ik heb gehad en de goede zorg heb we hebben gehad!

Mijn compliment gaat naar Rachjanda Bos!

Die wil ik heel erg bedanken voor de leuke tijd!

Samira Verwaaijen
visitekaartje voor Liemers Care!

visitekaartje voor Liemers Care!

maandag 22 februari 2016

Beste Liemers Care,
 
Op 23-11-2015 ben ik bevallen van Amelie, met hulp van Puur Vroedvrouwen en een kraamhulp van jullie. Deze kraamhulp, Gerry Spanbroek, is bij de bevalling geweest en heeft ons t/m 30-11-2015 begeleid. Ondanks dat dit ons tweede kind is, hebben wij de aanwezigheid van Gerry bijzonder gewaardeerd. Ze heeft ons vanaf het eerste moment geholpen met allerlei praktische zaken. Ongevraagd ging ze aan de slag met van alles, waar wij ons als kersverse ouders niet druk over hoefde te maken. Amelie werd in de gaten gehouden, zeker toen het minder goed liep met de borstvoeding. Daar heeft ze ons, zeker mij, in bijgestaan het toch te laten slagen. En dat is uiteindelijk gelukt. De was werd gedaan, het sanitair schoongehouden, ontbijt op bed, controles, enz enz enz. We hebben niet hoeven vragen of er iets gedaan kon worden, Gerry ging altijd direct aan de slag. Heel fijn!
We hopen dat het anderen ook gegund is, zo'n fijne kraamhulp. Wat dat betreft is zij een visitekaartje voor Liemers Care!
 
Inmiddels is Amelie een dikke baby van ruim 12 weken.... en de borstvoeding loopt nog steeds goed.

Met vriendelijke groet, Daphne , Peter , Isabel, Amelie
behulpzame en gezellige kraamhulp

behulpzame en gezellige kraamhulp

maandag 15 februari 2016

Wij zijn 06-02-2016 bevallen van een mooi gezond zoontje /broertje Bodhi. Zondags mochten wij heerlijk  naar huis. Het was tijd om te gaan genieten. Wij kregen de  eerste dagen Brenda de Bruijn. Een  lieve, behulpzame en gezellige kraamhulp. Ze was er voor het hele gezin. Helaas kon ze niet de volledige kraamweek afmaken i.v.m vakantie. Wij willen Brenda bedanken voor de goede zorgen. De laatste dagen kregen wij Theeda. Ook een erg spontane , leuke en behulpzame meid. Onze oudste zoontje van 5 jaar kon goed met allebei de kraammeiden opschieten..  Dat vonden wij erg prettig.
Ook willen wij Theda bedanken voor de fijne kraamtijd.

Dikke knuffel van de 2 boys Max en Bodhi en hun mama papa.
Met veel liefde wil ik mijn ervaring delen voor op jullie site;

Met veel liefde wil ik mijn ervaring delen voor op jullie site;

zondag 14 februari 2016

Op 13-02-2016 is onze dochter in de avond thuis geboren, ik heb een heel fijne en ontspannen (snelle) bevalling gehad, met dank aan de verloskundige en partusassistentie van Gera. Op 14-02-2016 kwam Miriam, zij is heel de week bij ons gebleven. De kraamweek was heerlijk; goed verzorgd, vertroeteld en uiteraard tips & tricks meegekregen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat jullie op ons pad zijn gekomen! 

Cynthia Leenders
top week

top week

dinsdag 26 januari 2016

Tijdens de bevalling hadden we Nicole die ons er super goed doorheen heeft gesleept.
De dag erna kregen we Els. Wat hebben we een top week gehad! Veel tips en trucs van haar mogen leren, maar het was vooral heel gezellig!
Lieve Els nogmaals bedankt voor deze fijne week. Je bent een topper! 

 

Liefs, Vincent, Wendy en Hayley.
Het was voor ons de eerste keer

Het was voor ons de eerste keer

maandag 25 januari 2016

Bij deze willen wij onze kraamverzorgster Kim Knuiman ontzettend bedanken ! Het was voor ons de eerste keer dat we gebruik maakten van kraamzorg we zagen er een beetje tegenop omdat we niet wisten wat we moesten verwachten maar wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad dit ook allemaal dankzij Kim wat een ontzettende topper! We waren ontzettend blij met haar en haar goede lieve zorgen! We missen haar nu al! Ze nam goed de tijd en legde alles heel rustig uit ! Bedankt lieve Kim je bent een schat!

Liefs samantha en Perry
Geweldige kraamweek

Geweldige kraamweek

donderdag 21 januari 2016

Geweldige kraamweek gehad dankzij jullie, en in het bijzonder Anita, wat een topper! 's Avonds hielp ze ons opstarten en wat een geluk, ze bleef de hele week. Ze heeft ons goed op weg geholpen en voorzien van vele tips! Daarnaast zorgde ze er voor dat het huis schoon bleef, al had ze nog maar 10 minuten ook dan werd er nog even gestofzuigd. Niets was te gek! We hadden haar graag nog een paar dagen extra gehad

Nathalie Peters
een heerlijke week gehad!

een heerlijke week gehad!

zaterdag 16 januari 2016

Goede kraamhulp gehad van Anja! Ook de zorg voor broertje Maxim was goed! Kortom, een heerlijke week gehad!

Elsbeth Oosterholt
2x een kraamweek gehad zoals iedereen die hoort te krijgen

2x een kraamweek gehad zoals iedereen die hoort te krijgen

dinsdag 12 januari 2016

2x een kraamweek gehad zoals iedereen die hoort te krijgen
Bij ons eerste kindje Dani 30-12-2008 Jolanda Palte gehad
En bij ons 2e kindje Fay 01-02-2013 Brenda Polman gehad
Het waren 2 top weken, weken die ik nooit meer zal vergeten...!!! We zijn compleet in de watten gelegd...alles was top!!!
Zo mooi, zo bijzonder, zo blij om papa en mama te mogen zijn

Melissa van Mierlo
Zal dr wel gaan missen.

Zal dr wel gaan missen.

donderdag 7 januari 2016

Heb een supertijd nu. Alles is bespreekbaar en te vragen. Zelfs samen nog leuke fotoshoot met de kleine gemaakt. En als ik een slechte nacht had gehad dan nam zei de kleine ff van me over dat ik ff een uurtje kon bijkomen. Ben goed verzorgd de afgelopen dagen.Sem 7-1-16. Morgen laatste dagje. Zal dr wel gaan missen.

Renate Hesseling
We missen haar dan ook allemaal!

We missen haar dan ook allemaal!

maandag 4 januari 2016

Tot 3 keer toe dankzij jullie enorm genoten van onze kraamperiodes! Wat een topper hebben wij als kraamhulp gehad. Na 3 jongens kregen we de laatste keer een meisje! Dat was toch wel even heel wat anders, gelukkig hadden we Mellanie! Dankzij Mellanie is deze kraamperiode wederom weer geweldig geworden ook voor onze 3 zoons ! We missen haar dan ook allemaal!
Jason 26 juni 2011
Collin 6 november 2013
Megan 4 januari 2016

Samantha Remmers
Wat hebben jullie een toppers binnen jullie organisatie.

Wat hebben jullie een toppers binnen jullie organisatie.

maandag 4 januari 2016

Wat hebben jullie een toppers binnen jullie organisatie. Een week lang mogen genieten van de aanwezigheid van Liesje Gerritsen. Wat een lieve meid niet alleen voor ons en de nieuwe baby maar ook voor onze dochter van 3. Elke dag was weer een verrassing. Bedankt voor alle goede zorgen.

Moniek Driessen
Lieve, fijne kraamhulp

Lieve, fijne kraamhulp

zondag 3 januari 2016

Onze dochter Solènn is op 3 januari 2016 geboren. Wij hadden met Wendy een ontzettend lieve, fijne kraamhulp en heeft ons super begeleid de eerste week met onze dochter.

Onzichtbaar aanwezig, echt een topper! Bedankt voor alles!

 

 

Björn, Marleen & Solènn
ontzettend leuk kraamweek

ontzettend leuk kraamweek

zondag 3 januari 2016

Vandaag onze laatste dag kraamzorg gehad. We hebben een ontzettend leuk kraamweek gehad. We zijn ontzettend goed geholpen en verwend. Heel veel geleerd in een korte tijd. Daarom willen we Elles Bruinewoud bedanken voor deze spannend week. Je bent een toppertje voor de organisatie.
Heel erg bedankt hiervoor.

Namens Nick , Denise , en onze mooie zoon Milas
Ontzettend lieve, fijne kraamhulp

Ontzettend lieve, fijne kraamhulp

zondag 3 januari 2016

Onze dochter Solènn is op 3 januari 2016 geboren. Wij hadden met Wendy een ontzettend lieve, fijne kraamhulp en heeft ons super begeleid de eerste week met onze dochter.

Onzichtbaar aanwezig, echt een topper! Bedankt voor alles!

 

 

Björn, Marleen & Solènn