Kraamzorg Apeldoorn

Kraamzorg in Apeldoorn regel je gemakkelijk bij LiemersCare. Wij zijn in heel Gelderland dé kraamzorg organisatie die voor jou de mooiste kraamperiode wil realiseren. We komen aan huis in heel Apeldoorn en daarbuiten. Of je nu Steenkamp, Orden, of Schoonlocht woont.

Eén kraamverzorgende van intake tot en met kraamtijd

Wanneer je jezelf aanmeldt voor kraamzorg in Apeldoorn of een andere plaats in de regio Gelderland, dan is de eerste stap dat we een afspraak maken voor een intake. De intake wordt gedaan door de kraamverzorgster die straks ook jou helpt na de bevalling. Zo heb je maar met één kraamverzorgende te maken en weet je dat aan jouw wensen zo goed mogelijk invulling wordt gegeven.

Samenwerking met verloskundige in Apeldoorn

In heel Gelderland en vlak daarbuiten werken wij samen met verloskundigen uit de regio. Dus ook verloskundigen uit Apeldoorn. De overgang willen we voor jou natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen. Het is dan ook handig dat de verloskundige en kraamverzorgster van LiemersCare elkaar gemakkelijk weten te vinden. Daar kun je bij ons van op aan!

We werken samen met alle zorgverzekeraars

Of je nu in Apeldoorn woont en kraamzorg nodigt hebt of daarbuiten. Wij werken samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. Zo weet je zeker dat je kiest voor een kraamzorgorganisatie die alles goed geregeld heeft met jouw zorgverzekeraar.

De mooiste kraamtijd

Het is ons dagelijks werk, maar voor jou en je pasgeboren baby een uniek moment in jullie leven; de kraamtijd. Wat ons drijft is om jou en je baby de mooiste kraamtijd te bezorgen waar jullie volop van elkaar kunnen genieten en elkaar kunnen leren kennen. Wanneer onze kraamverzorgster jou komt bezoeken dat weet je dat ze gediplomeerd is en dat je de beste kwaliteit krijgt. Onze ISO 9001 HKZ certificering is daar een goed voorbeeld van.

Kraamzorg in Apeldoorn nodig? Of daarbuiten? Meld je meteen bij ons aan. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 0316 333 049.