Kraamzorg Doetinchem

Er breekt een speciale tijd aan: jouw zwangerschap, bevalling en natuurlijk de kraamtijd. LiemersCare Kraamzorg biedt zowel jou als je kindje een prettige start door middel van persoonlijke, professionele kraamzorg. Om ervoor te zorgen dat jij de speciale momenten op een ontspannen manier beleeft staan wij voor jullie klaar voor, tijdens en na de bevalling.

De mooiste kraamtijd in Doetinchem

Onze kraamverzorgende komt bij jou uit de regio. Omdat wij een buurtgerichte aanpak hanteren, kunnen wij jou de juiste kraamzorg in en rondom Doetinchem geven. Onze kraamverzorgenden geven jou en je partner voorlichting en adviezen, zodat jullie het straks zelf met vertrouwen voor jullie pasgeboren baby kunnen zorgen.

Daarnaast zorgen wij voor een prettige omgeving thuis voor jou en je kindje. Omdat de kraamzorg een bijzonder moment is, willen we graag dat jullie zo goed mogelijk kunnen genieten van jullie kindje. Nadat je jezelf hebt aangemeld voor kraamzorg, wordt je ingepland voor een intake. Tijdens de intake bij jou aan huis kijken wat je nodig hebt en hoe we je de beste kraamtijd bij jou thuis in Doetinchem kunnen bezorgen. Meld je meteen aan voor kraamzorg in Doetinchem.

De beste kwaliteit kraamzorg

Kraamzorg Liemerscare is gecertificeerd en werkt alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Om ervoor te zorgen dat wij altijd de beste kwaliteit kunnen bieden, worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold. Zo geven wij jou en jouw kindje de best mogelijke kraamzorg.

Een goede samenwerking tussen de verloskundige en kraamverzorgende is van essentieel belang om jou en je kindje de beste start te bieden. Wij hebben nauw contact met verloskundigen in de regio Doetinchem. We weten van elkaar wat ze mogen verwachten en werken optimaal samen om jullie de prettigste kraamzorg te geven.