Kraamzorg Duiven

Ben je op zoek naar kraamzorg in Duiven en omgeving? Dan kun jij bij Kraamzorg LiemersCare terecht. Wij bieden persoonlijke kraamzorg door onze ervaren en betrokken kraamverzorgers. Samen streven we ernaar om jouw kraamperiode zo mooi mogelijk te maken.

De mooiste kraamzorg in Duiven

Kraamzorg LiemersCare vindt het belangrijk dat de band tussen jou en je kraamverzorger persoonlijk en vertrouwelijk voelt en daarom wordt je de gehele kraamperiode door één kraamverzorger begeleid. Volgens ons het recept voor een zorgeloze kraamtijd.

Het kraamzorg traject begint altijd met een intakegesprek met één van onze kraamverzorgers. Tijdens dit gesprek komt de kraamverzorger bij je thuis in Duiven langs om kennis te maken. Naast dat we met jou spreken over de bevalling, vertellen we hoe we in de kraamperiode te werk zullen gaan, zodat je straks precies weet wat je te wachten staat. Verder kun je tijdens dit gesprek natuurlijk al je vragen stellen aan de kraamverzorgster. 

Hoge klantwaardering

Kraamzorg LiemersCare doet er alles aan om jouw kraamtijd zo mooi en voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Ruim 99% van onze klanten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn met onze kraamzorg. Benieuwd wat klanten allemaal over ons zeggen? Lees het hier.

Ook in de omgeving

Niet alleen in Duiven bieden we kraamzorg, maar ook in Westervoort, Groessen, Lathum, Giesbeek en in de rest van Gelderland. Hier werken we intensief samen met de verloskundigen uit die regio, wat resulteert in optimale kraamzorg voor jou en je pasgeboren kindje.

Aanmelden kraamzorg

Op zoek naar de mooiste kraamzorg in regio Duiven? Meld je aan en we nemen snel contact met je op om jouw wensen door te spreken. Meld je hier aan.