Kraamzorg Gelderland

Woon je in Gelderland en zoek je kraamzorg? Wij helpen je graag aan een mooie kraamtijd. We weten hoe belangrijk een mooie kraamtijd is. De ervaring en betrokkenheid van onze kraamverzorgsters zorgt ervoor dat je volop de gelegenheid hebt om je baby te leren kennen en kunt herstellen van je bevalling.

Kraamzorg LiemersCare biedt kraamzorg in heel Gelderland en vlak daarbuiten. We vinden het belangrijk dat je gedurende je kraamperiode één kraamverzorgende ziet. Dit biedt de basis voor een goede vertrouwensband tussen jou en de kraamverzorgster. Wij gaan voor de beste kraamzorg in Gelderland!

Jouw wensen staan centraal

Het begint bij ons met een intake met één van onze medewerkers. We komen thuis bij je op bezoek. We geven je informatie over de bevalling en kraamtijd. Ook vertellen we je hoe we op het gebied van kraamzorg werken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En je kunt natuurlijk meteen je vragen stellen. 

Of je nu in Nijmegen, Arnhem, DoetinchemDuiven of Apeldoorn woont. Jouw kraamverzorgster is altijd goed opgeleid en getraind. We zijn dan ook HKZ/ISO 9001 gecertificeerd én ruim 99% van onze cliënten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn. 

Ook net buiten Gelderland helpen onze kraamverzorgenden jou voor de mooiste kraamtijd. Bijvoorbeeld in Veenendaal

Verloskundige Gelderland

We hebben een intensieve samenwerking met verloskundigen in de regio Gelderland. Onze kraamverzorgenden kennen de verloskundigen goed; dit vertaalt zich in de praktijk in een gemakkelijke samenwerking, snel schakelen en een optimale kwaliteit van de zorg voor jou.

Aanmelden Kraamzorg

Ga je voor de mooiste kraamtijd voor jou en je baby? Meld je bij ons aan we nemen snel contact met je op om jouw wensen door te spreken. Meld je hier aan