Kraamzorg Nijmegen

Kraamzorg LiemersCare levert kraamzorg in heel Gelderland, dus ook voor jou in Nijmegen. Met een professioneel en betrokken team doen wij er alles aan om jou en je baby een zorgeloze kraamtijd te bezorgen. 

Jouw kraamtijd is onze zorg!

Voor ons is het dagelijkse kost, maar voor jou en je baby is dit een uniek moment in jullie leven; de kraamtijd. Dit is een bijzondere tijd waarbij je veel gaat meemaken. Onze kraamverzorgers zullen ervoor zorgen dat jij en je baby alle persoonlijke aandacht krijgen. Onze gediplomeerde en betrokken kraamverzorgenden helpen je door werk uit handen te nemen en geven je op basis van hun ervaring waardevolle tips. Met de ervaring en de deskundigheid van onze kraamverzorgers zorgen wij ervoor dat jij een onvergetelijke kraamtijd zult hebben. 

Samenwerking met verloskundigen in Nijmegen

Om ervoor te zorgen dat de kraamzorg zo soepel mogelijk verloopt, werken wij intensief samen met verloskundigen uit de regio van Nijmegen. Verloskundigen en kraamverzorgers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook handig dat de verloskundige uit Nijmegen en de kraamverzorgster van LiemersCare elkaar gemakkelijk en snel weten te vinden. Hier zorgen wij voor! En nog een voordeel. Bij ons heb je gedurende je hele kraamtijd - dus vanaf intake - te maken met één kraamverzorgende. 

Kraamzorg Nijmegen, vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland

Als je jezelf bij ons aanmeldt, dan wil je natuurlijk ook graag weten of wij samenwerken met de zorgverzekeraar waar je bent verzekerd. Dat is snel geregeld, we werken namelijk samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor weet je zeker dat je kiest voor een kraamzorg organisatie die alles goed heeft geregeld heeft met jouw zorgverzekeraar.

Graag bieden wij jou de mooiste kraamzorg in Nijmegen. Meld je daarom snel bij ons aan via het aanmeldformulier of bel ons op 0316 333 049.