Kraamzorg Veenendaal

De geboorte van je kindje en de daaropvolgende kraamtijd is een unieke en bijzondere periode in je leven. Dan wil je natuurlijk kraamzorg die goed voelt, deskundig en persoonlijk is. Kraamzorg LiemersCare zorgt voor de mooiste kraamzorg in Veenendaal.

De mooiste kraamtijd in Veenendaal 

Zwanger zijn, bevallen en de eerste momenten met je kindje beleven.  Een bijzonder moment in je leven. Wij ondersteunen je in die periode.  Zo krijg je een vakkundige kraamverzorgende die je helpt in deze belangrijke periode.  De kraamverzorgende neemt taken uit handen en geeft adviezen en tips over de verzorging en de voeding van je baby.

Na afloop van de kraamperiode kun je vol vertrouwen de verzorging van je kindje zelf voortzetten. Kraamzorg is intiem en dichtbij, daarom zorgen wij ervoor dat je één kraamverzorgende krijgt voor de hele kraamtijd. 

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Je wilt natuurlijk graag dat alles goed geregeld is voordat je je kraamtijd ingaat. Zo ook de verzekering voor de kraamzorg die je nodig hebt in Veenendaal. Maak je niet druk! Kraamzorg Liemerscare werkt met alle zorgverzekeraars in Nederland samen. Zo kun je Veenendaal en daarbuiten vertrouwen op de mooiste kraamzorg. 

Meteen aanmelden

Een fijne en warme start van je kraamtijd, met liefdevolle hulp van een kraamverzorgende uit of rondom Veenendaal? Meld je dan aan bij ons of bel 0316 333 049.