Over ons

Kraamzorg LiemersCare, dat is kraamzorg op z'n mooist!

KraamZorg LiemersCare is in 1994 opgericht door Thea Cornelissen. Ze had hierbij eigenlijk maar één doel voor ogen: de zorg weer zorg maken en iedereen een onvergetelijk mooie kraamtijd geven. Het bieden van persoonlijke kraamzorg staat bij ons altijd op de eerste plaats: wij doen er alles aan om de kraamperiode tot een 'feest' te maken. Voor jou én je baby. Want laten we eerlijk zijn, in die periode draait het om jullie!

Inmiddels wordt niet meer 'vanuit huis' gewerkt, maar vind je ons aan de Guido Gezellestraat in Zevenaar. Van hieruit worden onze kraamverzorgenden ingezet voor het bieden van persoonlijke kraamzorg aan huis. Kraamzorg LiemersCare was een van de eerste kraamzorgorganisaties in Nederland die het WHO unicef borstvoedingscertificaat heeft behaald in 2001. In 2003 hebben wij het HKZ certificaat behaald doordat wij erg veel investeren in kwaliteit, scholing en innovatie.

Wij vinden het erg belangrijk dat je één kraamverzorgende ziet in de kraamperiode, zodat je een goede vertrouwensband met haar kunt opbouwen, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze gediplomeerde en gemotiveerde kraamverzorgenden worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg.

Onze kernwaarden zijn:

  • Deskundigheid;
  • Betrouwbaarheid;
  • Vertrouwd en veilig;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Vernieuwend;
  • Flexibiliteit.

Tijdens de kraamperiode staan je gezin en jullie wensen centraal. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kraamverzorgende?
Geef het aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Kraamzorg LiemersCare maakt jullie kraamtijd onvergetelijk door te zorgen voor een goede start!