Kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit, de beste dienstverlening

Kwaliteit staat bij alles wat we doen voorop. Wij zijn trots op onze organisatie die staat voor professionaliteit, flexibiliteit en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde kraamverzorgenden en worden steeds volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. Onze kraamverzorgende stemt de zorg af op jouw specifieke wensen en behoeften en heeft respect voor jouw persoonlijke levenssfeer en geloofsovertuiging. Gedurende de kraamtijd leren we je steeds meer, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder staat.  Jij bent hierdoor verzekerd van een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind.

Cliënttevredenheid

Wij zijn voortdurend op zoek naar verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Op dag 2 van je kraamtijd nemen wij altijd telefonisch contact op om de zorg te evalueren. Mocht het zijn dat je geen klik hebt met de kraamverzorgende, geef dit bij ons aan, dan zorgen wij voor een andere kraamverzorgende. Bij alles wat we doen hebben we maar één ding voor ogen: jouw gezin een onvergetelijke kraamtijd geven, zodat je terug kijkt op een feestje!

Op de laatste dag van je kraamtijd evalueer je met de kraamverzorgende hoe je de kraamperiode hebt ervaren. Daarnaast neemt de planning nog contact met jullie op om  de kraamperiode te evalueren. Wist je dat ruim 99% van onze cliënten aangeeft tevreden of zeer tevreden te zijn over de ontvangen kraamzorg!

Certificaten

Wij zijn HKZ/ISO 9001 gecertificeerd. Met dit keurmerk voldoen wij aan alle eisen die worden gesteld vanuit de sector, financiers, cliënten en de overheid. Het certificaat wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld door een onafhankelijke certificatie-instelling TÜV. Onze kraamverzorgenden zijn goed opgeleid en getraind, maar ze zijn ook deskundig in het begeleiden en ondersteunen van moeders die borstvoeding (willen) geven. Daarnaast zijn wij in het bezit van het certificaat WHO/UNICEF Zorg voor borstvoeding. Met dit certificaat tonen wij aan de regels van WHO/UNICEF in praktijk te brengen. Elke drie jaar vindt een herbeoordeling door vanuit het keurmerk Baby Friendly plaats. Bovendien is Kraamzorg LiemersCare een door Beroepsonderwijs en bedrijfsleven erkend leerbedrijf voor de opleidingen van kraamverzorgenden.

Certificaat WHO/UNICEF Zorg voor borstvoeding

Keurmerk HKZ/ISO 9001 gecertificeerd   Beroepsonderwijs en bedrijfsleven erkend leerbedrijf