Zwangerschapscursussen

LiemersCare en Lactacare werken al jaren samen om de zorg rondom de borstvoeding te optimaliseren, zodat jij een goede start kunt maken met borstvoeding. 

Onze kraamverzorgenden worden jaarlijks geschoold door lactatiekundige Linda Offereins van Lactacare. Zij signaleren daardoor snel problemen indien deze zich voordoen in het kraambed en kunnen altijd contact leggen met de lactatiekundige voor een korte vraag of om verdere hulp te organiseren. 

De kraamverzorgenden van LiemersCare merken het vaak direct als de aanstaande ouders de voorlichting hebben bijgewoond. Ze merken dat deze ouders al kennis hebben over het opstartproces en veel vrouwen slagen er in om nog tijdens de zwangerschap wat eerste melk te kolven.

Linda geeft op verschillende locaties borstvoedingsvoorlichting aan aanstaande ouders om je goed te informeren over het geven van borstvoeding.

Je kunt deelnemen aan een voorlichting in de volgende plaatsen.

  • Doetinchem
  • Zevenaar
  • Duiven
  • Arnhem

Voor de actuele data en tijden kun je kijken op www.lactacare.nl of mailen met Linda: info@lactacare.nl

De voorlichtingsbijeenkomst kost 25 euro per echtpaar, deze kosten worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed. Wil jij weten of deze kosten worden vergoed? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar. 

Wil jij je graag opgeven? Dit kun je doen door een e-mail te sturen met je naam en adresgegevens naar info@lactacare.nl